3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Wayfarer solbriller

Billige wayfarer solbriller

Mote er viktig. Klesstil er essensielt. Solbriller er kult. Men har du hørt om Wayfarer? Det er ikke sikkert, selv for den eldre garde, selv om den har vært med oss i lang tid allerede. For Wayfarer solbriller er egentlig en av verdens mest populære solbriller gjennom tidene. Og har man ikke en gang i tiden kledd seg ut som en av blues-brødrene eller en vakker diva med alles øyne rettet mot seg? Wayfarer er selve symbolet på jetset-liv, suksess og uendelig luksus.

Wayfarer karakteriseres av sitt design, som tidlig hadde en mer hornete ramme, men som i dag har sin helt særegne stil som oser av kjendisfaktor og suksess. Wayfarer i dag kommer i klassiske modeller, men også i fargesprakende detaljer.

Bruk heller pengene på jetset-livet

Ja, for med så billige Wayfarer solbriller som du får hos oss, er det bare å sette seil for Monaco, Karibia eller hvor det måtte være. Ligge på en seilbåt ved et korallrev et eller annet sted med en paraplydrink. Nå trenger man ikke myse mot sola.

Eller hast av gårde til flyplassen med dine Wayfarer under hatten og dra frakken rundt deg der du setter deg inn i den gule taxien. Man får virkelig assosiasjoner til Hollywood filmer og kjendislivet. Men som du vet, kan du bare innta rollen selv.

Billige Wayfarer er noe alle kan ha

Det er viktig med solbriller på en solfylt dag, men om du velger Wayfarer eller Oakley, det velger du selv. Det du trenger er beskyttelse mot solstråler. Wayfarer briller vil ta de verste solstrålene og sende dem bort, slik at du ser omgivelsene perfekt. Uten en gang å rynke på nesen. Visste du forresten at Wayfarer støpes i ett stykke, av ypperste italiensk håndverk?
Eller visste du at vintage Wayfarer kan selges for tusenvis av kroner på eBay?

Våre Wayfarer er spesialdesignet og CE-godkjent, som betyr at de blant annet ikke inneholder nikkel. Dessuten er det alltid kjekt å ha et par Wayfarer i beholdningen. De passer ikke bare utmerket til å verne mot sterk sol, men de passer i de fleste anledninger. For de er så allsidige at de passer enten du skal i bryllup eller på reise. Du trenger ikke bekymre deg for noe når du har på deg Wayfarer brillene. Kjøp et par eller slå til med tre par for 249 kroner nå og få dem levert etter kort tid enten rett i postkassen eller via postkontoret.