3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Personopplysninger

Takk for at du besøker vår nettside og viser interesse for våre produkter. Det er viktig for oss at du føler deg trygg mens du er her. Vi forsikrer deg om at all personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Derfor er nettsiden sikret med Secure Sockets Layer (SSL), med kryptering av all informasjon som oppgis. Nettsider med SSL har alltid et låsesymbol og farget identifikasjon til venstre for URL (adressefeltet for nettsiden).

Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan besøke både forsiden og undersidene våre uten å oppgi informasjon om deg selv. Likevel vil vi noen ganger trenge informasjon for å gi deg de tjenester som du selv ber om. Denne erklæringen om vern av personlige opplysninger informerer om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren du bruker, dette gjennom informasjonskapsler (også kjent som cookies). Disse opplysningene kan være: IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og til å gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

  • For å sikre at nettsiden dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller bestiller.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, dersom du ber om det.
  • Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensningene som er nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss samtidig hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.

    Dersom du oppretter brukerkonto på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over dine bestillinger til enhver tid. Du kan også enkelt forsikre deg om at dine personlige opplysninger er riktige og oppdaterte. Kontakt oss ved spørsmål eller om du vil slette noen opplysninger.