3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Pilot solbriller

Pilot solbriller passer utmerket vel nå. Våren er her og solen står stadig høyere på himmelen. Man forbinder denne tiden med vind i håret, mer lettkledd stil og ikke minst tøffe pilot solbriller. Det slår sjelden feil, enten man er en voksen traver eller en ung fole.

I vår nettbutikk finner du en rekke pilot solbrille til både dame og herre. Det er formen og fasongen som gjør at alle kjenner igjen pilot brillene, men hos oss får du dem i mange uttrykk og farger. Enten du er av dem som sverger til de tidløse med svart glass og tynn metallisk ramme, eller om du er en av dem som liker å eksperimentere og prøve nye farger og uttrykk. Vi har noe for enhver anledning.

Pilot solbriller viser at du har sans for stil og klasse, og ønsker å fremstå som en kul fyr eller en attraktiv dame. Man trenger ikke være ung for å være moderne. For pilot briller er både tidløse og moderne på en og samme tid. Velg en sikker vinner med alle mulige uttrykk.

Man kan velge pilot solbriller med speilfunksjon i mange forskjellige farger, sportslige pilot solbriller som passer utmerket til en rekke forskjellige idretter og ikke minst de pilot brillene som passer til fest og moro. Disse er ofte i helsprø farger som knall rosa, lilla, oransje eller turkis.

Pilot brillen ble opprinnelig produsert til flygere og sjåfører slik at de kunne utføre arbeidet sitt uten å bli slitne eller ha vanskeligheter med å se i det sterke sollyset. Men da solbrillen stadig ble å se i populære filmer, ble snart solbrillen allemannseie. Det var da merket Ray-Ban som frontet pilot brillene på det globale markedet.

Flyger solbrillene Aviator er også en pilot brille, men forskjellen er at den har en litt mer kraftfull innfatning som er sammenkoblet på toppen. De ser utrolig stilig ut, og er utmerket til bruk når man kjører eller for eksempel er ute på sjøen.

I dag får du tøffe pilot solbriller hvor som helst. Men det er ikke mange som kan tilby slike kvalitetsbriller like billig som oss. Her kan du velge opp til 50 pilot solbriller til en helt fantastisk pris, om du skal kjøpe inn til hele arbeidsplassen. 3 solbriller med pilot fasong selger vi for 249 kroner pluss frakt, men ellers er ingen ekstra utgifter. Vårt lager ligger i Kristiansand, og derfor er all moms allerede inkludert.