3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kjøp billige solbriller til bedriften din

Planlegger du et helt spesielt tema til årets sommerfest for bedriften, eller ønsker du å overraske dine ansatte med en aldri så liten sommergave? I begge disse tilfellene kan du være sikker på at du finner billige og stilige solbriller hos Solbriller.com. Skal man gjøre et større innkjøp av solbriller vil det helt klart lønne seg å gjøre det på nett, da både prisene er lavere her samtidig som lagervolumet som regel er større enn hva det vil være i en vanlig brillebutikk.

Kontakt oss her for en uforpliktende prat

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne (obligatorisk)

  Melding

  Høy kvalitet og lave priser

  Hvis man skal kjøpe solbriller til ansatte i en bedrift, så vil det kanskje være snakk om et volumkjøp. Det kan være alt fra 10 solbriller til flere hundre, men uansett så vil man nok ønske seg både høy kvalitet og samtidig lav pris. Nettopp det kan du være sikker på at du får dersom du handler solbriller til bedrift på nettet – ettersom en nettbutikk ikke har ansatte, administrasjon og andre utgifter en typisk fysisk vil måtte ha. Det gjør at prisene presses til det laveste, uten at det nødvendigvis går på kvaliteten. Solbrillene er ofte de samme som de du kjøper i mange norske fysiske butikker!

  Et vanlig «problem» når man kjøper solbriller (eller andre ting) på nett, er at man ikke kan prøve de først. En løsning på dette kan være å ta turen til en fysisk butikk før du gjør bestillingen din, ettersom du ofte finner de samme solbrillene i butikkene som du gjør på nettet. Da kan du også legge merke til hvor mye solbrillen koster i butikken, før du tar turen hjemom og bestiller solbrillene fra nettbutikken. Eller kanskje gjør du det mens du er i butikken – dersom du virkelig syntes at solbrillene var stilige.

  Solbriller til bedriftens ansatte

  Akkurat det å gi gaver til de ansatte er nok ganske normalt i Norge. Men solbriller er kanskje ikke den mest vanlige gaven? Allikevel vil dette nok være noe mange ansatte setter pris på – spesielt dersom vi snakker om en sommergave. Som julegave vil det nok muligens oppleves som litt mer pussig, men igjen, solbriller har nødvendigvis ingen holdbarhetsdato. Kanskje kan det være en «god ferie»-gave, og solbriller får man jo aldri nok av, så vi antar at de fleste av bedriftens ansatte vil bli takknemlig for en gave de faktisk får bruk for.

  Et annet scenario kan være at dere skal arrangere sommerfest for bedriften og dens ansatte. Kanskje kan du da gjøre et større innkjøp av matchende solbriller, som de ansatte får utdelt ved ankomst. Her kan det også være mulig å kjøpe solbriller med trykk av bedriftens logo på, eller bare kjøpe solbriller i profilfargene til bedriften. Har man mange ansatte så vil dette naturligvis ha en kostnad, men ved å kjøpe solbriller på nett til bedriften vil du helt klart spare en hel del kroner på å kjøpe dette i en fysisk butikk. Dessuten er det større sjanse for at du får det antallet du trenger – noe som man sjeldent kan regne med dersom det er snakk om flere titalls solbriller.

  Kjøpe solbriller på salg

  Selv om man kjøper solbriller som bedrift, så vil man naturligvis spare penger dersom det er mulig. Solbrillesalg finnes det nok hele tiden, men det er spesielt i forkant av de mest populære «solbrilleårstidene» at salgene eksploderer. Og det er naturligvis når solen begynner å titte frem litt oftere, som vil si rundt påsketider og til våren. Følger man med på nettbutikkene da, så kan man regne med å gjøre et godt kjøp av solbriller til bedrift. Det kan naturligvis også være en god idé å følge med på høsten når sesongen er over, men da kan man også regne med at det er utgående produkter som er på salg. Men det er kanskje ikke så nøye, for det er fortsatt snakk om stilige solbriller i de fleste tilfeller.

  Er man på utkikk etter en spesifikk type solbrille, så kan det være vanskeligere å finne riktig tidspunkt for salg. Da anbefaler vi at man har is i magen og følger med på nettbutikken en stund for å se om solbrillene kommer på salg. Kjøper man solbriller som bedrift kan det også være verdt å ta kontakt med nettbutikken for å høre om det er mulig å få rabatt dersom man gjør en større bestilling. I mange tilfeller vil dette være mulig, og da kan man fort spare noen kroner.

  Hvorfor kjøpe billige solbriller til bedrift

  Solbriller er for mange «bruksvare» – man mister de i havet under båttur, setter seg på de i bilen eller glemmer de igjen på festival. Har man betalt 2-300 kroner for solbrillene, så slipper man å bli like deprimert som dersom prislappen hadde vært 1500 kroner. Eller hva om vi fortalte deg at du kunne slippe unna med en pris på 300 kroner for hele tre par? Da kan man samtidig variere litt i bruken, og ha ulike solbriller som for eksempel passer til ulike plagg eller anledninger.

  Den fremste årsaken til å kjøpe billige solbriller til en bedrift er nok volum. Skal man kjøpe solbriller til mange ansatte, så er man naturlig nok avhengig av å presse prisen noe. De færreste bedrifter kan ta seg råd til å kjøpe solbriller til 1500 kroner til 100 ansatte. Dessuten vil det heller ikke utløse noen skattepliktig fordel for den ansatte dersom man kjøper billige solbriller og gir i gave. Kvaliteten behøver ikke heller være noe dårligere selv om solbrillene er billige. Her er det akkurat som i moteverdenen med merkeklær – dyre og etablerte merker koster gjerne mye mer bare fordi de har den «riktige» logoen trykt på produktet.

  Kontakt oss her for en uforpliktende prat

   Ditt navn (obligatorisk)

   E-post (obligatorisk)

   Emne (obligatorisk)

   Melding