3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Sport solbriller

Billige sport solbriller

Synet er som vi vet vår måte å bruke lyset til å skape bilder og omgivelsene rundt oss. Alt lys som vi ser ute fra sola, består av elektromagnetiske stråler av forskjellige farger, ut i fra hvor fort de vibrerer. Det er bølgelengden som da avgjør fargen. Alle regnbuens farger i et spekter eller mot en solbrille, gir hvitt lys.

Når sollyset skinner på sportsbrillens glass, så blir en god del av strålingen reflektert, slik at man blir mindre blendet og øker muligheten til å se kontraster og detaljer. Med en fordel av å kunne se godt selv i stor fart, dyp konsentrasjon eller med motstandere rundt deg, så vil den med gode sportsbriller kunne oppnå bedre resultat enn andre.

Virkning av solbriller når man driver idrett

Man kan oppleve denne forbedringen av synskvaliteten hos dem som bruker solbriller, spesielt når man ser på profesjonell sport. I golf for eksempel, så kan golferen uten solbriller ha problemer med å se viktige detaljer på banen, mens den med solbriller med presisjon treffer greenen.

I fotball kan solblending ha en påvirkning på keeperen, men det er likevel sjelden å se en keeper med solbriller. Ser man på idretter som tennis og baseball, så ser man at det ene laget kan ha en fordel i forhold til solen. Har man sportsbriller som tar i mot for sollyset, kan det bety forskjellen på seier og andreplass.

Sport vi ofte ser utøverne bruker solbriller er i idretter som:

  • Sykling
  • Løping
  • Golf
  • Seiling
  • Alpint

Dette er idretter som man trenger godt syn og som foregår i omgivelser der det reflekteres mye sollys. Det er derfor helt essensielt å bruke solbriller for å se bedre og prestere bedre.

Ulike lysforhold krever forskjellig glass

Det kan være lurt å skaffe seg minst et par forskjellige sportsbriller. Det er fordi det er ulike lysforhold som krever forskjellig type glass.

Gule glass passer best når det er lettskyet eller overskyet, mens brunaktige og mørke glass passer når solen steker. Det finnes mange varianter, noe du også vil finne i Solbriller.com sin nettbutikk. Her kan du kjøpe 3 stk sportsbriller for den nette sum av 249 kroner. Da kan du velge å ha ulike sportsbriller til ulike solforhold, eller du kan velge forskjellige solbriller til de ulike aktivitetene du bedriver. Du kan fikse en seier for laget ditt eller forbedre resultatene dine ved å bruke solbriller. Vurder et par sportsbriller i dag.

Synet er som vi vet vår måte å bruke lyset til å skape bilder og omgivelsene rundt oss. Alt lys som vi ser ute fra sola, består av elektromagnetiske stråler av forskjellige farger, ut i fra hvor fort de vibrerer