3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Billige wayfarer solbriller – Kjøp på nett

Wayfarers har blitt produsert siden 1956, da etterspørselen etter stilige solbriller skøyt i været. Helt siden den gang har Wayfarer solbrillene hatt et godt tak på maskuline menn, etter som rammen har en mandig look. Med en trapesaktig utforming uttrykker brillene ustabil fare på en vakker måte. Solbrillene er de samme som The Blues Brothers bruker, men har også blitt brukt av utallige andre kjendiser som Michael Jackson, U2 og Elvis Costello. Disse brillene fra Ray-Ban er opprinnelig designet av Raymond Stegeman for Bausch and Lomb, moderselskapet til Ray-Ban.

Utviklingen av de kule Wayfarer solbrillene

På 2000-tallet var Wayfarers igjen på moten, spesielt blant supermodellene. Og ikke minst internett tok del i denne utviklingen, da vintage Wayfarer solbriller ble solgt for store summer på Ebay og Amazon. De ble da så populære at andre merker begynte å etterligne disse, slik som Juicy Couture, Hugo Boss, Marc Jacobs også videre.

Billige solbriller på nett

I dag kan man få billige Wayfarer solbriller dersom man velger å handle på internett. Handelen skjer trygt og med krypterings-teknologi. Dette for å beskytte kunden mot digitale angrep på personopplysninger. Det er billigere å handle på nett fordi en rekke fordyrende ledd er tatt bort, og kunden kan handle direkte fra en nettbutikk.

Man trenger ikke å handle fra en optiker eller brillemagasin som nødvendigvis har kompetanse innenfor briller og optikk, fordi de fleste som handler med solbriller, har strenge regler for salg av solbriller, med tanke på solglassets styrke, refleksjon av sollys, krumning også videre. Dessuten er det mulig å opparbeide seg gode rabatter og fantastiske priser ved å registrere en konto, følge dem på sosiale medier med mer. I tillegg leverer de fleste Wayfarer solbriller uten frakt og til ekstremt rask tid. Enkelte nettbutikker reklamerer også for 30 dagers returrett (som vår nettbutikk Solbriller.com).

Skal du handle dine billige Wayfarer solbriller på nett, er det anbefalt å vurdere flere forskjellige nettbutikker, med tanke på pris, rabatt, generell kundeservice og totalvurdering. Det er ikke lenger nødvendig å handle på den lokale brilleforhandleren for å få de tøffe solbrillene. Man kan garantert også finne gode handler om man velger å bruke internett. Alt er enkelt og kan gjøres fra sin egen stue. For ute skinner sola.