3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

De kule solbrillene i år

Snart er det vår og etter våren kommer sommeren med masse sol. Det siste har vi i alle fall lov til å håpe på og skal du på ferie til et sted i syden så vil du helt sikkert få se en del til solen. Derfor er det tid for å sjekke hvordan det står til med vårt favorittilbehør, nemlig solbrillene. Trendene endrer seg fra år til år og derfor er det ikke sikkert at fjorårets solbriller gjelder i år. Vi skal se litt på hvilke solbriller som er kule i 2018.

Populære solbriller i år

Trender i år

Uansett hva du skal bruke solbrillene til, så er det mange ulike modeller å velge blant. Du kan velge mellom mange typer glass, som både beskytter øynene mot solens UV-stråler og mot sollyset. Det er i liten grad selve glasset og fargen på glasset som er det kule med solbriller, men mer formen på innfatningen. Det er denne som gjerne er med på å skape mote. Skal vi tro på de mange moteekspertene som er med på å definere hva som er riktig å bruke av solbriller når sommeren kommer, så er det retro som fortsatt er på moten i 2017.

De solbrillene som er kule i år er blant annet modellene med store glass, samme type som var moderne på 70-tallet. De bør helst være hvite, men sort går også an og så er de gul/oransje glassene veldig kule i år. De modellene som har runde former er fortsatt populære, men heller ikke «Cat-eye«-formen går ikke av mote med det første.

Industrielt design

Solbriller som er laget i det som gjerne kalles for industrielt design er også en trend som kommer tilbake med et par års mellomrom. I år er dette igjen på vei tilbake, og skal du ha kule solbriller i 2018 så er det industrielt design som gjelder. Disse solbrillene, hvor det kun er tynt metall rundt glasset, har vært fremme i mange år. Noe av det nye som kommer frem er modeller hvor stengene og nesebroen blir festet direkte på glasset. Sist men ikke minst vil solbriller med metall fortsatt være moteriktig i 2018. Dette er solbriller som vi kan kalle tidløse og som var kule i 2017 og fortsatt er kule i 2018. De matte fargene er de som er mest populære, men vi ser også en blanding av metall og krom på veldig mange modeller.