3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Wayfarer solbriller er veldig populært

Denne solbrillemodellen er en av flere ikoniske solbriller som har vært på markedet i veldig mange tiår. Wayfarer solbrillen ble designet i 1952 av amerikaneren Raymond Stegeman. Han jobbet som optisk designer og ble inspirert av halefinnene til Cadillac da han holdt på med å designe nye solbriller. De ble fort populære, spesielt etter at Audrey Hepburn hadde dem på i filmen «Breakfast at Tiffanys». På 60-tallet var de således blant de mest solgte solbrillene. Siden kom det nye modeller til som tok over populariteten for en stund, men allerede på 80-tallet fikk Wayfarer en ny opptur.

Populære Wayfarer solbriller

Film er god reklame

Det er liten tvil om at filmindustrien har mye makt over oss forbrukere og vanene våre. Dette sees blant annet på Wayfarer solbrillene. Disse ble brukt av Tom Cruise i filmen «Frekke forretninger», noe som hadde en direkte påvirkning på salget. De ble populære igjen og solbrillene ble også brukt i filmer som «Moonlighting», «The Breakfast Club» og ikke minst i serien «Miami Vice». Dette fikk Wayfarer tilbake på toppen av salgslistene og de har vært en hit verden over siden da. Wayfarer solbrillene ble også brukt av mange kjente personer som Billy Joel, Michael Jackson, Madonna og gruppen Queen.

Du får kjøpt mange varianter av Wayfarer, men felles for de fleste av disse er det enkle designet. Glassene er passe store og derfor har solbrillen en passform som de fleste kan bruke, voksne som barn.

Få rask levering

I nettbutikken til Solbriller.com finner du mer enn 80 ulike varianter av Wayfarer. Du kan velge mellom ulike farger på glassene, alt etter hva du skal bruke brillene til samt forskjellige farger på innfatningen. Det bør derfor ikke være vanskelig å finne en Wayfarer som passer til deg.

En av variantene som blir svært populær i år er Wayfarer Blue Mirror med hvit innfatning. Den har den ekte formen, og den hvite fargen er høyeste mote i 2017. De veier lite på grunn av det lette materialet, de er nikkelfrie og CE-godkjente, slik at du er sikker på at de beskytter øynene dine mot solens UV-stråler. Med sin hvite innfatning og blåe glass har du her en solbrille som er stilig og elegant på samme tid. Kombinasjonen gjør også at den kan brukes av både damer og herrer.