3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller for kjendiser og oss andre

Et par solbriller kan redde dagen på flere måter. Er du en kjendis kan det være befriende å gå gjennom byen uten å bli kjent igjen og pekt på. Vi andre dødelige kan også trenge å være litt mer anonyme en gang i blant. Det kan være mange grunner til det, ofte trenger vi bare å holde resten av verden på litt avstand. Andre ganger har en livlig kveld på byen kanskje gjort øynene våre litt røde og slitne.

Kule solbriller

Solbriller, en venn i nøden

Når vi ser bilder av kjendiser i aviser og ukeblader er det ikke sjelden at de har solbriller på seg. Solbrillene er nemlig den perfekte masken for mennesker som er lei av å bli glodd på i tide og utide. Store solbriller i en aller annen form er stort sett alltid i skuddet og de dekker faktisk en ganske stor del av ansiktet. Så er det også det at når vi ikke ser øynene til folk har vi lett for å ikke kjenne dem igjen, dette kan også gjelde personer vi kjenner ganske godt som venner og familie. For kjendiser er altså solbriller virkelig en venn i nøden.

Solbriller på en dårlig dag

Men som nevnt trenger man ikke å være kjendis for å ha behov for å være litt anonym nå og da. Vi har alle våre dårlige dager, dager vi ikke orker å snakke med noen og ikke holder ut tanken på å måtte se noen rett i øynene og smile. I lille Norge er man ikke alltid så anonym som man kanskje skulle ønske, men med et par solbriller på nesen kan man ofte komme seg usett forbi. Vi er dessuten ikke alltid like freshe og friske, vi kan ha blodsprengte øyne, rennende øyne, hovne øyne etc. I slike situasjoner er solbriller gode å ha.

Store solbriller er alltid hot

Solbrillemoten forandrer seg som all annen mote, men store solbriller vil alltid være hot og det er det en ganske enkel grunn til. For tenk bare på hvem det er som i stor grad skaper mote? Jo, kjendiser. Kjendiser har samtidig behov for å bruke store solbriller for å holde seg unna fotografenes oppmerksomhet og så lenge kjendisene bruker store solbriller vil det være trendy! Superstjerner som f.eks. Madonna blir sjelden sett utendørs uten et par store og eksklusive solbriller på nesen.

Solbriller er en rimelig løsning

Solbriller kommer i alle prisklasser og har vi lyst til å svi av fem tusen på et par så er ikke det noe problem. Heldigvis fins det også langt rimeligere briller som har glass av god nok kvalitet, så mange av oss kan godt ha flere par liggende. Dermed blir solbriller en rimelig løsning både når det gjelder trend og beskyttelse mot solens skumle UV-stråler. Husk på solbriller også for barna, de er tross alt mye mer utendørs enn vi voksne.