3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kule solbriller i år

Man kan ikke ha et kult sommerantrekk uten tilsvarende kule solbriller, og et par solbriller kan virkelig være prikken over i-en på sommerstilen. Det er mange kule solbriller i år, enten man vil kjøre sin egen stil, eller følge årets trender.

Finn solbrillene som passer seg

Alle har ulike klesstiler, og naturligvis blir det også slik at visse stiler passer bedre med visse typer solbriller. Det er likevel noen gode utgangspunkt for deg som er litt usikker på hva slags solbriller du skal kjøpe inn i strandturer, kafébesøk eller grillfester. En god start er et par wayfarer-solbriller. Dette er ganske standard solbriller i hardplast, og disse går aldri av moten. Dersom man vil være nøytral kan man gå for wayfarer-solbriller i mørke farger, mens man kan prøve seg på et par i sterke farger som grønne eller blå hvis man vil ha et par briller som tiltrekker seg mer oppmerksomhet. Det er ingen tvil om at wayfarers er kule solbriller i år etter år, og alle bør ha minst ett par liggende.

Populære solbriller hos oss akkurat nå

Hvis man synes vanlige wayfarer-solbriller blir litt vel kjedelige, så finnes de også i mer kreative versjoner. For eksempel kan man kjøpe dem med mønster på innfatningen, speil på glasset, eller flere ulike farger på samme innfatning.

Om man har en litt rocka stil bør man også skaffe seg et par med pilotsolbriller. Disse passer perfekt til dongerijeans og mørke t-skjorter, men det er også mange som får dem til å passe godt til andre stiler. De fleste føler seg kule med et par pilotsolbriller på hodet, og disse går heller aldri av moten. I likhet med wayfarer-solbrillene kan man velge noen mørke og nøytrale noen hvis man ikke vil tiltrekke seg oppmerksomhet til dem, mens det finnes mer fargerike og unike solbriller for dem som ønsker det.

Et annen godt valg er sportssolbriller. Disse er gjerne forbundet med en aktiv livsstil, som når man er ute på en joggetur i sommervarmen eller spiller sandvolleyball på stranda. Det er likevel ingenting i veien for å bruke disse i dagligdagse situasjoner som når man koser seg i hagen i ferien, selv om de kanskje ikke passer så godt inn på fest eller på finere arrangementer. Det kule med sportssolbriller er at de kommer i mange ulike farger og fasonger, men felles for dem alle er at de er nokså små og smale, og at de sitter veldig godt på hodet.

Et godt tips når det gjelder solbriller er å ha to-tre stykker liggende, istedenfor å kun ha ett enkelt par, og husk; hos Solbriller.com får du 3 for kr 249. Man kan gjerne ha litt ulike typer, som for eksempel pilotsolbriller til når man går med olajeans på kaldere dager, og et par wayfarer-briller i en sterk farge til hagefester. På denne måten kan man matche solbrillene med hvordan man kler seg for dagen, hvilken situasjon man skal i, og for hvor mye man ønsker å si med solbrillene sine. Det er naturligvis ikke slik at moteriktige solbriller i sterke farger gjør seg like godt i alle situasjoner, så med et lite utvalg kan man være beredt på alle situasjoner.

Denne typen solbrikker er moteriktig i 2019

De store motemerkene har tydelige formeninger og hva som er kult og trendy i 2019, og selv om disse dyre merkesolbrillene er de som setter trendene, så er det fint mulig å kjøpe billigere versjoner av nesten helt like solbriller. Så man trenger ikke å betale flere tusen kroner for Ray-Ban eller Gucci for å ha solbriller som er trendy for året.

Det skal også sies at moteriktig og kul ikke nødvendigvis er det samme. Når man skal ha kule solbriller som man føler seg bra i er det viktigere å kjøpe noen man virkelig liker, enn å gå med noen som italiske moteeksperter synes er moteriktige. Det viktigste er at man føler seg kul og komfortabel med solbrille sine.

Årets mote for kvinner er store solbriller, og jo større jo bedre er det. Det gjør ingenting om solbrillene dekker halve ansiktet! Store, firkantede glass er også populære, mens selve rammen godt kan være i sterke farger eller med mønster. Ellers er katteøynesolbriller veldig trendy i år, både for kvinner og menn. Kvinner skal helst ha dem veldig smale, mens den godt kan være en del større for mennene.