3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kule solbriller – Noen modeller er alltid like populære!

Solbriller er en viktig del av påkledningen vår om sommeren, men også når vi er ute å stå på ski om vinteren, slik at vi unngår solens skarpe stråler. Solbriller beskytter også mot solens farlige UV-stråler. Disse er det best å unngå slik at vi ikke pådrar oss skader på øynene. Til tross for den viktige jobben solbrillene har gjør det jo ingenting om de sørger for at vi ser godt ut samtidig som vi blir beskyttet. Og nettopp dette med å se godt ut med solbrillene på er svært viktig for mange.

Våre bestselgere

Populært for 5 år siden og populært i dag

Moten skifter ofte, det er bare å se på klærne vi går med og hva som er in i år i forhold til i fjor. Det er likevel noen solbrillemodeller som alltid er like populære. Kanskje det bare er fargen på innfatningen eller glassene som skal byttes for at vi skal være med på moten igjen. Hos Solbriller.com har vi de fleste modeller og med et stort utvalg er du sikker på å finne en solbrille som du blir fornøyd med. En av dem som alltid er populær er retro modellen. Den dukket opp på 70-tallet og er like populær den dag i dag, og fremstår stadig som en kul solbrille. Med sitt litt tidløse utseende har den vunnet innpass hos mange og det er kanskje en av grunnene til at den fortsatt er en ettertraktet modell. Liker du denne modellen, men vil være helt med på moten i 2017, så bør du anskaffe deg en hvit utgave. Hvitt er nemlig en av årets store trendfarger.

Fargede glass

En annen solbrille som er også har bevart sin popularitet siden dukket opp for mange år siden er pilotbrillen. Den er fortsatt favoritten til mange og du finner den i et utall ulike farger og med ulike typer glass. I år er det spesielt gule glass som er moderne. De har samtidig den funksjon at de redusere mengden av blått lys og er derfor de perfekte glassene om du skal tilbringe tid på stranda eller ute på havet. Alternativet er glass som automatisk skifter farge ettersom du befinner deg uten- eller innendørs. De hjelper like godt mot UV-stråler, men har den fordelen at glasset blir mørkere om sollyset blir skarpere. Dog blir de ikke mørkere enn at du fortsatt kan se godt med dem.