3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kule pilot solbriller

Pilot solbriller er klassikeren over alle klassikere og en solbrille som finnes i mange ulike nyanser. Den ble designet til de amerikanske jagerflypilotene i 1937. Med sine store og dråpeformede glass sikret de at pilotene kunne se på instrumentene sine selv om solens skarpe stråler kom gjennom ruten. De eldste modellene hadde også en gummiramme på toppen av brillen som holdt svetten borte fra øynene til pilotene når de skulle konsentrere seg i en glovarm cockpit.

Våre mest populære pilot solbriller

Siden da har solbrillen tatt verden med storm og blitt en av de mest solgte variantene på verdensplan. I dag finnes de i flere ulike modeller og med forskjellig farger på både glass og ramme. Derfor kan du være sikker på at om du ønsker deg en pilot solbrille, så er det mange kule modeller å velge blant.

De ulike modellene

Det finnes flere ulike modeller innen pilot solbriller. Den klassiske er den som kalles Classic Teardrop. Den har det originale pilotbrille utseendet, og hos Solbriller.com kalles den for Pilot eller Pilot Smoke avhengig av glasset på brillen. Denne formen gir deg og øynene dine best dekning mot sollyset, uansett om du kjører bil eller rusler en tur på stranda. På denne modellen, som med de andre pilot solbrillene, kan du velge mellom mange ulike farger både på rammen og glassene.

En av de andre modeller er Aviator solbrillen. Her er glassene litt mer firkantede enn dråpeformet og de har en litt tykkere ramme. De tåler derfor litt mer, men du vil fortsatt ha en klassisk pilot solbrille som vil sørge for at du skiller deg ut og samtidig gi deg god beskyttelse mot solen. Dette er tross alt den viktigste egenskapen ved et par solbriller.

Aviator solbriller med sporty form

Sist, men ikke minst finner vi Aviator modellen med det sportslige utseendet. Hvis du har en aktiv livsstil og du ønsker å dyrke sport som sykling eller løping, så vil denne modellen passe godt. Her er glassene litt mer dråpeformet og samtidig litt smalere slik at du slipper å løpe eller sykle med et par store solbriller. Sportsmodellen holder fortsatt solen ute, spesielt i sidene. Som med de fleste andre pilot solbriller for du kjøpt denne modellen i flere ulike farger og varianter, slik at du kan finne akkurat den brillen som passer best til deg.