3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til damer 2019

Solbriller er en viktig del av stilen om sommeren, og et par kule og trendy solbriller kan gjøre et helt ålreit antrekk til et fresht og spennende et. Dessuten er solbriller viktige for å vise hva slags stil man har, og trendy solbriller kan vise verden motesansen din.

Når man kjøper solbriller som kvinne er det faktisk få typer solbriller som er «feil», da så godt som alle typer passer til noe. Det gjelder å matche solbrillene til både antrekk, stil og ikke minst aktiviteten man skal bruke dem under.

Det er selvsagt trender innenfor solbrillemote, men det er også flere typer solbriller som aldri går av moten, men som istedenfor kan brukes år etter år. Et godt tips er å ha et par tidløse solbriller som kan brukes etter ønske, og én eller to par som er av årets mote, og som man er forberedt på at kanskje ikke er like kule neste sommer.

Populære solbriller til kvinner

Den største trenden for solbriller til damer 2019 er store solbriller. Her snakker vi om glass som godt kan dekke nesten halve ansiktet, i tillegg til tjukk innfatning. Selve brillene kan enten være runde eller firkantede, og sistnevnte er spådd til å bli en av årets store moter.

Hvis man kjøper store solbriller kan man altså ikke ta feil. Det spiller ingen rolle om man velger noen nøytrale noen i basisfarger som sort, hvit eller brun, eller går for mer lekne solbriller i knalle farger. Motiv og mønstre på rammen er også populært i 2019, og et godt valg for dem som ønsker å skille seg litt ut fra alle andre.

Katteøynesolbriller var en av de store trendene i 2018, og det virker som denne trenden kommer til å fortsette i 2019 også. Dette er solbriller med en slags vipp i de ytterste hjørnene av glassene for å etterligne katteøyne. Det er spesielt de smale og lange katteøynesolbrillene som kommer til å være spesielt trendy i år, selv om det ikke gjør noe om man har litt større katteøynesolbriller heller.

Wayfarer er alltid trendy

Wayfarer-solbriller er klassiske solbriller, og det er et par store fordeler med å velge denne typen solbriller. Først og fremst passer de til de aller fleste anledninger, og man kan fint bruke samme solbrille til å være sosial på dagtid, på stranda, eller på fest. Wayfarer-solbriller ser ikke ut til å gå av moten med det første, og man kan dermed ha solbriller som man kan bruke i flere år på rad uten å måtte oppgradere til nyere mote neste år.

De alle fleste wayfarer-solbriller er laget i hardplast, og passer de aller fleste hodeformer og frisyrer. Om man velger et par i nokså nøytrale farger passer de til de aller fleste antrekk uten at man må planlegge å matche dem med solbrillene, så dette er et veldig enkelt valg.

Det er heller ikke slik at wayfarer-brillene trenger å være anonyme, og det finnes mange par som tiltrekker seg oppmerksomhet. For eksempel kan man bestille et par i sterke farger som knall blå, grønne, eller rosa. Disse er naturligvis litt vanskeligere å matche til antrekket sitt, men de er perfekte for deg som vil kombinere tradisjonelle solbriller med noe mer moderne og lekent.

Retro solbriller for den trendy

Mote går alltid i sykluser, og retro solbriller vil dermed være et godt valg for den motebevisste. Når man skal kjøpe retro solbriller til damer 2019 så gjelder det å holde seg til 80-, og 90-tallet. Se etter retro solbriller med store glass, sterke farger, og gjerne litt mønster eller bling på innfatningen. Retro solbriller passer altså både den til fasjonable kvinnen, og selvfølgelig de som ønsker å imitere stiler fra 80-, og 90-tallet.

Ellers er pilotsolbriller et godt valg, selv for kvinner. De fleste tenker gjerne at dette er typiske solbriller for menn, men det har blitt mer og mer vanlig for kvinner å bruke denne typen solbriller også. De passer spesielt godt til en rocka stil, og står perfekt til dongerijeans og mørke plagg. Til tross for at de fleste pilotbriller er nokså mørke, trenger ikke dette å være en lov. Det finnes en rekke fargerike pilotsolbriller som passer perfekt til fargerike, men rocka sommerstiler.