3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kjøp solbriller på nett

Det er mange som vil si at man ikke vet hva man får dersom man handler solbriller på nett. Det er mange ting man må kontrollere, slik som passform, kvalitet, styrke og generell tilfredshet. Dette kan være vanskeligere når man ikke har den fysiske varen i hendene. Men mange nettbutikker har mange funksjoner som gjør det enklere for kunden å bestemme seg. På nettbutikker kan man vanligvis velge solbriller ut fra ansiktsform, hvordan øynene er plassert også videre. Samtidig har de utfyllende informasjon om solbrillenes glass, styrker med mer, slik at man får akkurat de solbrillene man ser etter.

Prisen på nett er lavere

På grunn av at nettbutikker verken har en fordyrende administrasjon, lager eller utgifter til befraktere også videre, er solbriller på nett vanligvis mye billigere enn hva man finner i ordinære butikker. Derfor kan man gjøre gode kjøp ved å handle på nett. Dessuten vil man ofte få en god kunderabatt som ny kunde eller oppleve at det stadig er rabatterte priser. Man bør saumfare nettet grundig før man finner en nettbutikk som har de solbrillene man selv liker til akseptable priser. Der kan man også sjekke ut hvilke kampanjer de kjører og om det er gis rabatter. Man skal likevel huske på at handel på nett kan regnes som import dersom nettbutikken har adresse i utlandet, og man kan komme til å måtte betale moms (det trenger du ikke hos Solbriller.com). Dette vil bli ordnet direkte eller ved levering av varen.

Tips til kjøp av solbriller på nett

Dersom man ikke liker å handle uten å ha testet brillene, så er tipset å dra til en forhandler å prøve identiske solbriller. Da kan man få de nøyaktige spesifikasjonene fra butikken, og deretter kan man finne de samme solbrillene på nett. For man skal ikke kimse av kvalitet og stil. Disse går ofte hånd i hånd. Med kjøp på internett, vil man kunne spare mange tusen kroner på kjøp av høykvalitets solbriller for hele familien (og kvaliteten er ikke dårligere på billigere vs dyre solbriller).

I tillegg er det anbefalt å kontrollere om butikken på nett følger lover og regler for plagiater, og at de har de riktige standardene for solbriller. Man kan lese mye om de forskjellige nettbutikkene ved å lese ”om oss” artikkelen, eller scrolle nedover på siden. Da finner man ut om nettbutikken er til å stole på og om man kan kjøpe solbriller på nett av dem.