3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Billige Aviator solbriller

Få solbriller utstråler like mye arroganse, overtruffent og coolness som Aviator solbriller (sjekk denne modellen f.eks.). Det er ikke uten grunn de har fått status som både noe kult og trendy. Men de er ikke bare trendy, da de også er tidløse. Ofte kan trend og klassisisme gå hånd i hånd. Og trender kan komme om og om igjen. Det er nettopp dette tidløse med den dråpeaktige utformingen som gjør at Aviator solbriller er så kule.

Aviator solbriller har dermed ikke så mange forskjellige former, men kan komme i ulike farger og materiale. Selv om det er de klassiske stålrammene i krom, fins det i dag mange ulike varianter av denne gjenkjennbare solbrillen fra Ray-Ban og lignende. Det er ikke bare Marlon Brandon og Tom Cruise som har satt disse kule Aviator solbrillene på kartet opp gjennom tidene, men også feministiske ikon som Gloria Steinem på 1970-tallet.

Hvor kan en kjøpe billige Aviator solbriller

Det er også mulig å få tak i billige Aviator solbriller. Det beste er å vurdere å kjøpe solbrillene på internett, da det finnes uendelig mange muligheter for dem som vil ha billige Aviator solbriller der. Det er nok mange som ønsker å se ut som en ekte filmstjerne eller bare rett og slett godt ut. Aviator solbriller får fram et rått og vilt uttrykk, og kan gi mange kjedelig ansikt et løft. Dessuten er Aviator solbriller utmerket for bruk i sterk eller lav sol. Det har den naturlige krummingen til dråpen som gjør at mye av strålingen blir reflektert.

Hvorfor velge billige Aviator solbriller

Det er vanskelig å si om man skal gå for de dyreste Ray-Ban eller kjøre safe med billige varianter. Men det er ingen grunn til å blakke seg på Aviators. Grunnen til det er at de har den samme fasongen og gir det samme uttrykket uansett hvilken type man velger. Derfor vil en person med en gang se at en mann eller dame går med Aviator solbriller på seg. Det viktigste er at man selv følger seg som en tøffing som er på vei på oppdrag med F-35 eller bare en flygning mellom to store hovedsteder. Uansett vil Aviator solbriller få en til å føle seg som en konge der man sprader rundt.