3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbrilletrender for damer anno 2020

Ifølge eksperter er det tre solbrilletrender som stakk seg ut i 2019, og som man forventer vil være like populær i 2020.

Solbriller med farget glass

De fleste av oss tenker at solbriller har mørkt glass. Gjerne sort. Og at dette er nødvendig for at de skal effektivt skjerme for solen. Så feil kan man altså ta. Den nye trenden er nå solbriller med glass i andre farger enn sort. Spesielt er fargene gult og blått blitt veldig trendy. Og ifølge eksperter gjør de jobben like bra som de tradisjonelle solbrillene vi er vant med å kjøpe.

Raske solbriller

En annen trend man ser i motebildet er raske solbriller. Med raske solbriller mener man solbriller som man gjerne ser skisportsutøvere gå med når de går fort på ski. Nå er disse ikke lenger forbeholdt sportsutøvere. Nå finner du dem like så naturlig på stranden i Syden som i langrennsløypa.

Smale retrobriller

En annen trend man så på tampen av 2019, er populariteten av smale retrobriller. Disse var veldig populære på 90-tallet, og ser ut som har tatt seg opp igjen nå omtrent 20 år etter. Vi tror du kommer til å se langt mer av disse i 2020

Kvalitet er inn

Det som også kjennetegner solbrillemoten for damer i 2020 er at solbrillene skal være av litt kvalitet og helst ha en prislapp litt over dem du finner på Nille. Design og trend ser ut til å være like viktig som hvor mye av sollyset de stenger ute. Noen av dem er så svakt sotet at man fint kunne brukt dem mens man leste en bok i sengen.

Fås kjøpt over alt

En positiv ting med mote-designet solbriller er at man får kjøpt dem over alt, og ikke bare på steder som man normalt finner solbriller. Det er mange nettbutikker som har spesialisert seg på kun å selge det som finnes av siste mote innenfor briller