3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Trendy solbriller i 2019

Solbriller er en viktig del av sommerlooken, og med et par trendy solbriller kan man gjøre et halvkjedelig antrekk om til et fasjonabelt et som skiller seg ut. Moteukene som avgjør hva som blir moten for 2019 er allerede overstått, så allerede fra nyåret av kan man spå hva som blir trendy solbriller i 2019.

Dette er solbrillene som er trendy for kvinner i 2019

I 2018 så man at de kuleste solbrillene var inspirert fra 90-tallet, og den trenden ser ut til å fortsette i 2019, men også 70-, og 80-tallet er representert i årets trendy solbriller. Dersom man vil gjøre det veldig enkelt, men likevel være trendy, er store solbriller en sikker vinner. Dette er veldig populært i 2019, og de passer godt til de fleste anledninger, inkludert hverdagslige ting som kafébesøk og shopping, men er like gode til en date eller en fest.

Populære solbriller i vår butikk

En av trendene som er spådd for året er katteøyebriller, og de kan gjerne være enda lengre og tynnere enn tidligere. Som navnet sier er katteøyesolbriller veldig lange og smale, og vi har ikke sett disse brukt stort siden 90-tallet. Det kan naturligvis være litt vanskelig å kombinere disse med resten av antrekket, men hvis man vil ha trendy solbriller i 2019 er dette et godt valg. Denne formen på solbrillene kan også kombineres med en av årets andre trender som du kan lese mer om nedenfor, som røde glass, matchende glass og rammer, eller visir.

En annen av årets trender i 2019 er altså å matche fargen på glasset med rammen. I år er det trendy å gå med briller i kun én farge, og det passer perfekt inn til fargerike, sommerlige antrekk. Alle bør skaffe seg minst ett par med ensfargede solbriller for å bruke til hagefester hvor man kan matche fargen mot resten av antrekket sitt. Kjøper man store solbriller med like farge på glass og ramme, så har man en sikker trendvinner.

Flere av de store solbrikkemerkene som Gucci og Burberry har lansert solbriller inspirert av 70-tallet med store, firkantede glass. Mange vil forbinde denne solbrillestilen med besteforeldrene sine briller, men det er all grunn til å tro at dette blir trendy solbriller i 2019. Disse brillene skal ha store glass, og gjerne skarpe kanter. Disse er perfekte til hverdagsbruk eller når man skal ligge på stranda.

Visirsolbriller ser også ut til å være på vei tilbake, hvor det altså bare er ett glass som ikke er fullstendig delt på midten. Disse kommer i en hel rekke former og farger, og man kommer trolig til å se mye til disse i 2019.

Det var også mange tilfeller av knallrøde glass på årets catwalk, og mange av de store moteselskapene har igjen begynt å selge solbriller med røde glass. Dette blir et stort blikkfang uansett hva man bruker dem til, så det er perfekt for dem som ønsker å bruke moteriktige solbriller for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Dersom man verken vil ha røde glass, eller glass som har samme farge som innfatningen, så kan man gå får speilglass. Som navnet tilsier kan man speile seg i disse, og de trenger ikke å være farget som et sølvspeil. Både gullspeil, roséspeil, og andre farget på speilet er trendy i 2019.

Dette er solbrillene som er trendy for menn i 2019

Som med mote generelt er det ofte større forandringer for kvinner enn for menn. Mannfolka kan godt komme unna med å bruke pilot-, eller wayfarer-briller, mens den fasjonable kvinnen helst bør legge vekk fjorårets modeller og kjøpe inn noen som er trendy i 2019.

Man ser likevel noen av de samme trendene for menn, og katteøynesolbriller er også trendy for gutta i år. De trenger ikke å være like små som hos kvinnene for at det skal bli moteriktig. Menn kan også trygt kjøpe seg solbriller med samme farge på briller og innfatning, eller visirsolbriller i 2019, eller til og med kjøre en kombinasjon av disse to trendene.

Selv om mange av trendene er like for menn og kvinner, gjelder ikke dette såkalte «oversized» solbriller som er veldig trendy for kvinner. Hvis man vil ha trendy solbriller i 2019 som mann bør man ikke velge de aller største solbrillene, men heller gå for en normal størrelse. Pilotbriller er fortsatt kult, men ikke velg briller med større glass enn disse.