3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til menn 2019

Når sommeren nærmer seg er det på tide å gå til innkjøp av årets solbriller, og det er mange muligheter når man skal kjøpe solbriller til menn i 2019. Noen ønsker å gå for nokså anonyme solbriller som er ment for kun å beskytte mot solstråling, mens andre foretrekker å velge trendy solbriller som matcher årets mote.

De som ønsker et par solbriller som ikke tiltrekker seg for mye oppmerksomhet bør vurdere et par warfarer-solbriller. Disse stammer tilbake fra 1950-tallet, men det var først på 80-tallet populariteten tok av. Nå er det de mest solgte solbrilletypene, og det geniale med disse solbrille er at de passer til alt. Her kan man bruke samme solbriller når man går på kafé som man bruker til hagefesten senere på dagen.

Populære solbriller til menn

Warfarer-solbriller er kjent for å være behagelig å gå med, og holde god kvalitet. Et par sorte wayfarer-briller passer til det meste, men man kan også velge et par med farget innfatning for å skille seg litt mer ut. Blå, oransje, eller røde wayfarer-briller er gode alternativer til dem som ønsker å være litt mer lekne enn de som holder seg til de mørkere brillene.

Se Wayfarer-briller til menn her

Pilotbriller slår aldri feil

Pilotbriller de uten tvil en av de mest klassiske solbrillestilene, og det står aldri feil med et par pilotbriller. Disse brillene skiller seg litt ut fra mer anonyme wayfarer-solbriller, og tiltrekker seg dessuten mer oppmerksomhet. De er dermed perfekt for deg som ønsker å stikke deg litt ut, samtidig som de store glassene på brillene gjør det mulig å være litt mystisk samtidig.
Det er ingen grunn til å tro at pilotbriller for menn kommer til å gå av moten med det første, og alle bør eie et par som kan brukes på grillfester eller i sosiale aktiviteter på sommeren.

Se pilotbriller til menn her

Dersom man ønsker å være litt mer spennende kan man vurdere å kjøpe pilotbriller med farget glass som grønne eller blå glass. Man kan også krydre opp pilotbrillene ved å kjøpe noen med farget ramme, så lenge man kombinerer det med en antrekk som passer til fargen på solbrillene.

Sportssolbriller til den aktive

I likhet med pilot-, og warfarer-solbriller er også sportssolbriller stort sett tidløse, og man kan kjøpe et par som kan brukes i flere sesonger. Mange føler at det er enklere å eksperimentere med ulike farger på glass og innfatning på sportssolbriller enn på vanlige solbriller, så her kan man kjøre på med solbriller i sterke farger uten å være redd for hvordan det ser ut, for sportssolbriller ser stort sett alltid bra ut.

Sportssolbriller er designet for å sitte godt på hodet, og ha gode brilleglass som tåler både sterk solstråling og raske bevegelser hos personen som bruker dem. Alle aktive menn bør ha et par sportssolbriller liggende, for løsere briller som pilotbriller fungerer dårlig til bruk på en fotballkamp eller et slag sandvolleyball.

Når det er sagt så har sportssolbriller visse begrensninger, og det er ikke noe man bør bruke på finere hagefester, i bryllup eller andre fine anledninger. Disse brillene er først og fremst til bruk under aktivitet, som på joggetur, når man spiller fotball og lignende.

Se sportsbriller til menn mer

De mest trendy solbrillene til menn i 2019

Selv om man kan komme langt med tidløse solbriller, finnes det også årlige trender for hva som er kult av solbriller til menn i 2019. I 2019 regner de store motehusene med at blant annet katteøyebriller kommer til å bli trendy for menn. Denne typen briller er også trendy for kvinner, men menn skal ha litt større glass på sine enn kvinnene har. Noen synes kanskje at katteøyesolbriller er litt for feminint, men denne typen solbriller var faktisk sett på som veldig maskulint i gamle dager. Nå er den trenden tilbake, så man kan regne med å se mye mer til dette på menn i 2019, og kanskje i årene fremover.

En annen av årets trender i 2019 er matchende farge på glass og innfatning. Man kan få noen skikkelig kule wayfarer-solbriller med for eksempel grønn innfatning og grønne glass, noe som fører til et blikkfang av en solbrille. Disse blir naturligvis ikke like anonyme som vanlige wayfarer-solbriller, men det er flere hakk mer trendy.