3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller med styrke

Det finnes mange situasjoner der man kan trenge en solbrille med styrke (med eller uten?), og en av de mest vanlige er når man driver med idrett eller er ute å kjøre bil. Det er frustrerende å ikke få den opplevelsen man ønsker seg fordi at brillene ikke gjør nytten. Mange er helt avhengig av å bruke briller, men det er ikke alle som har vendt seg til å bruke linser. Dermed kan solbriller med styrke være løsningen for mange. Solbriller verner både øynene mot den sterke sola, samtidig som de kan brukes til å lese skrift på avstand. Det er mye enklere å skille ut detaljene som er viktige når man for eksempel kjører bil i sterkt sollys.

Mange som sykler har dette problemet, da det ofte er viktig å følge med på de andre syklistene og samtidig følge med på skilt og computeren på styret. Men med solbriller med styrke løser man dette problemet uten at man må ty til andre løsninger. Solbrillene har polariserte glass, noe som betyr at mye av sollyset som skinner inn på glasset blir reflektert før det treffer øyet. Det gjør stor forskjell for dem som ønsker å ha optimale forhold og slipper å bli trett i øynene etter en kort tur.

Hva bør man tenke på når man kjøper solbrille med styrke

Det er viktig å huske at disse brillene har mer krummede glass enn ordinære briller, noe som forskyver bildet man ser og kan føre til svimmelhet og kvalme. Derfor er det alltid lurt å prøve flere typer briller, og finne ut hvilke som passer best for deg. Dessuten bør man prøve brillene i trygge omgivelser, før man begir seg ut på lange turer eller halsbrekkende opplevelser.

Hvor får man kjøpt solbriller med styrke

Skal man kjøpe solbriller med styrke, er det fornuftig å gå til en optiker som vet hva du trenger. Men det finnes også mange som har peiling på hva som passer akkurat for deg. Nettbutikker har ofte de beste leverandørene av høykvalitets solbriller med styrke til all slags bruk. Det viktigste er at man leser om produktet i anmeldelsen, slik at man får den solbrillen med styrke som passer for sitt bruk.