3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller – de mest brukte stilene

Solbriller er uunnværlig hvis du skille deg ut i mengden, og det er ikke uten grunn du ser Petter Northug rundt bordet – på et eller annet vilkårlig casino – ikle seg solbriller. Når du skjuler øynene, skaper du en grad av mystikk, og med en kul stil får andre opp interessen for deg.

Solbriller er for alle

Solbriller er for alle, enten du er ung, gammel, mann eller kvinne – alle ser kule ut med solbriller. Det er heller ikke noe nytt. Solbriller kom på moten allerede i midten av dette århundre, og starten er markert med når Douglas MacArthur ble avbildet med et par. Men det var Jackie Kennedy Onassis som virkelig fikk fart på moten.

Det skal sies, at solbriller har eksistert lenge før dette. Den moderne solbrillen kom 30-tallet og ikke overraskende på grund av en økende interesse for å gå på stranden, bade og nyte livet om sommeren.

De mest brukte stilene

De klassiske stilene er de som klarer seg best. Da tenker vi spesielt på Wayfarer og Aviator solbriller– Sistnevnte går også under navnet pilotbriller her på berget, men det er ikke så mange andre land enn de skandinaviske, som bruker dette. I de fleste andre land skal du se etter “Aviator”. Hvorfor det er sånn vet vi ikke, men hvis du har en forklaring, er du velkommen til å legge igjen en kommentar.

Uansett, er det disse solbrillene som er mest brukt, er det er ikke til å komme forbi. La oss ta Wayfarer, som et eksmepel, fordi disse vil neppe gå av med moten med det første. Wayfarer ble popularisert av tidligere nevnte Fru Onassis en gang på seksti-tallet og selger som bare det i dag også.

Vær spenstig og skill deg ut

Skill deg ut med solbriller. Med runde solbriller kan du se tøff ut, som Charles Bronson eller du kan se ut som Paris Hilton. For øvrig, er det en egen stil som også heter “Paris”, som kommer fra den berømte byen. Dette er solbriller med et distinkt utseende, som blir mer og mer populært.

Videre, er Oversized solbriller en versjon, som tar seg godt ut på stranden, og som i tillegg gir god beskyttelse mot de farlige UV-strålene.

Solbriller tar også vare på øynene dine

Solbriller er ikke bare en fashion-statement, det er også viktig beskyttelse mot øynene. Det er anbefalt å bruke solbriller selv når det er gråvær – spesielt om sommeren, Årsaken til dette, er at når det er skyet så tror mange vi ikke blir eksponert for solstråler, men det er faktisk helt feil.

Ved å bruke solbriller kan du forhindre flere typer sykdommer, som kan være av kortvarig grad eller permanent. Noen ganger er vi ikke helt bevisste om det heller. Hvert år, er det flere tusen som får skader på øynene, uten at de er klar over det selv, og det er fordi øynene også kan bli solbrente. Her er symptomene det vi kan forvente: svie, kløe og rennende øyne. For å forhindre dette er solbriller et must.