3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

På tide å se kul ut med solbriller

Nå er sommeren på vei og det er på tide å se kul ut med solbriller. Et par kule solbriller er ofte prikken over i’en som skal til for å se kjempekul ut! Noen gode tips til solbriller er de gode gamle klassikerne Wayfarer, Pilotbriller og ikke minst Billionaires.

Sommeren er her og det vil bli mye sol!

Ja, nå er sommeren på dørstokken og det vil bli en varm sommer skal vi tro ekspertene. Da er det duket for å kle seg med noen smarte solbriller, men hva passer til hva, og hvilken stil kjører du? Å kjøpe solbriller, er ikke det samme som å kjøpe aksjer, fordi solbriller kan du faktisk kjøpe uten så mye forkunnskaper og heller gå for impulsen. Les eventuelt mer om å investere i aksjer og bitcoin på Aksjebloggen. Med de brillene vi nevnte innledningsvis, har du dekket over flere typer stiler, selv om noen er Unisex og noen kun passer for hhv. Dame eller Herre.

Wayfarer – solbriller med stil

Wayfarer solbriller, er en klassiker som bare aldri går av moten. I nettbutikken vår finner du flere titalls ulike stiler, farger, linser og ornamenter. Hvis du vil ha noen briller som passer til hverdag og fest, på stranden eller i byen, er disse brillene helt perfekte. Wayfarer passer overraskende godt sammen med et bredt spekter av stiler og er noe som begge kjønn kan bruke uten problemer.

Pilotbriller – tøffeste solbrillene som eksisterer

Pilotbriller er bare den tøffeste stilen, selv om det er hard konkurranse mot Wayfarer. Pilotbrillene er minst like udødelige som Wayfarer, og passer til flere stiler, enten det er hipsteren eller tøffingen. Som accessoirer til kjoler kan også pilotbriller passe godt. Kjær din egen stil og eksperimenter med ulike solbriller!

Billionaire – klasse fra start

Billionaire solbriller kunne like greit hete Hollywood-briller, fordi det er gjennom posh kjendiser denne stilen har blitt popularisert. Ett stikkord: Rihanna. Billionaire solbriller har store former som er trendy og gjær du kan føre deg fram med stil. Du finner et stort utvalg av denne typen i nettbutikken vår ta i bruk mengderabatten vår så har du flere å velge mellom.

Uansett hvilken type du er så er solbriller en uvurderlig del av stilen til veldig mange. Du behøver ikke bare bruke solbriller om sommeren, fordi nå er det blitt stilreint (og også gøy å skille seg ut) med solbriller om vinteren. Selv om sommeren står på trappene, er solbriller noe du kan bruke året rundt!