3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til damer

Sommeren nærmer seg sakte men sikkert. Det betyr at vi snart skal nyte solen og skal vi unngå å bli blendet så er det på tide å se etter nye solbriller. Nettopp solbriller er nødvendig når vi skal være ute slik at øynene våre blir beskyttet mot solens UV-stråler. Det er også viktig å se bra ut når vi er ute på tur, oppholder oss på stranda, i byen eller andre steder hvor vi treffer folk. Selv om moten innen solbriller ikke skifter så ofte som med klær, så skjer det forandringer. Derfor er det også en fordel å velge solbriller som tar seg godt ut fremfor å gå etter spesifikke merker hvor utvalget blir mindre. Ved å velge solbriller fra en nettbutikk som Solbriller.com, vil du kunne velge mellom hundrevis av modeller og varianter.

Populære solbriller til damer

De kjente modellene er alltid på mote

Noen solbriller er alltid på mote, det gjelder blant annet pilot solbriller, retro og ikke minst Wayfarer (les om de orginale Wayfarers på Wikipedia). Alle tre er modeller som har eksistert i mange år og fortsatt brukes av millioner av mennesker over hele verden. Dette inkluderer alt fra vanlige folk som oss til kjendiser som Madonna, Tom Cruise og Jack Nicholson. Disse solbrillene passer de fleste og felles for dem alle tre er at de fås i mange varianter og farger.

Vintage solbriller finnes det mange av hos Solbriller.com. Skal du derfor ha en moteriktig solbrille i år, så er det blant annet Aviator Sport med hvit innfatning som gjelder. Nettopp Aviator modellene vil bli en av de mest populære modellene for årets sesong, akkurat som den har vært det i tidligere år. Den moteriktige fargen skifter gjerne og i år er det hvitt og svart det handler om.

Aviator Retro

Aviator Retro er en annen stilig pilotbrille med retro design. Den har en tynn innfatning i en lys blåfarge og med sine store glass dekker den godt for øynene når solen skinner. Nettopp denne modellen i retrostil passer godt til de fleste antrekk og du vil helt sikkert få mye oppmerksomhet når du viser deg frem med disse solbrillene. De er 100 % nikkelfrie, veier lite og er CE-godkjente. Denne varianten finnes også i andre farger og på nettsiden til Solbriller.com finner du mange andre, kule solbriller i Aviator serien.