3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller er alltid hot!

Det er utrolig hvor lite som egentlig skal til, et par solbriller er ofte nok til å gjøre deg superhot! De fleste av oss følger moten til en viss grad, men de av oss som får oppmerksomhet er de som tør å være litt originale. Ofte er det kun snakk om få ting som gjør at du skiller deg ut, et par solbriller for eksempel.

Hotte solbriller

Solbriller fenger

Tenk deg at du ser en person som er passe elegant og moteriktig kledd, men som ikke skiller seg ut fra mengden. Tenk deg så samme person med et par stilige solbriller. Ser du forskjellen? Solbriller fungerer nemlig ikke bare som beskyttelse mot solen, de fungerer som et plagg, eller et smykke, også. Er det ikke sol ute kan du alikevell ha de på, enten på nesen eller bak over hodet. Er det overskyet, men med lyse skyer, kan lyset alikevell være ganske intenst og et par solbriller kan være meget behagelig.

Solbrillenes mystiske kraft

Grunnen til at solbriller gjør oss så sexy er at de skjuler øynene våre. Dette gir en slags magisk, mystisk effekt. Vi blir rett og slett mer nysjerrig på mennesker når vi ikke ser øynene deres. Har de i tillegg et par solbriller som er litt originale og som passer ansiktsformen og klesstilen forøvrig, ja da står vi i fare for å bli helt oppslukt. En feil som en del av oss gjør når vi vil kle oss trendy er at vi overdriver, vi vil vise for mye. De som gjør det riktig er de som viser lite på en slik måte at vi brenner etter å se mer. Et enkelt og stilig antrekk toppet med et par hotte solbriller kan derfor virke vanvittig tiltrekkende.

Solbriller, en fornuftig trend

Vi kler oss ikke etter moten fordi vi trenger det, men fordi det er gøy og vi liker å ta oss godt ut. Solbriller derimot er både trendy og fornuftig, dermed har vi altså en unskyldning for alltid å ha de med oss. Vitenskapen har vist oss at UV-strålene i sollyset kan være skadelig for hud og øyne, i tillegg vet vi at synet er vår viktigste sans, altså noe vi bør ta godt vare på. Dette er godt nytt for alle som liker å se litt ekstra attraktive ut.

Solbriller skaper ikoner

Det fins mennesker som vi nesten ikke kan se for oss uten å samtidig se solbrillene deres. Tenk bare på vokalisten i U2, Bono, har du noen gang sett han uten solbriller? En annen kjendis knapt noen har sett øynene på er den legendariske Roy Orbinson. John Lennon skapte også motehistorie med sine runde solbriller og man kan lure på hva Elton John er mest kjent for; brillene eller musikken? Finn din egen stil med solbriller og ha gjerne flere par liggende for de gir deg virkelig det lille ekstra.