3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbrillemote 2019

I likhet med klær er det store variasjoner i hvilke solbriller som er trendy fra år til år. Her kan du lese om hva som er solbrillemote 2019 for å få inspirasjon til hva du bør skaffe deg til sommeren. Mange av de samme elementene som var trendy i 2018 fortsetter å være trendy dette året, men det er selvfølgelig også noen overraskende nye elementer som er nytt for solbrillemoten i 2019.

En av de store trendene innen solbrillemote nå er store solbriller for kvinner. Solbrillene har stort sett bare fått større og større glass, og i 2019 er det trendy med solbriller som dekker nesten halve ansiktet. Dette kan gjerne kombineres med katteøyne som gir den en vipp i hjørnene. Mange kaller slike solbrikker for «shield» eller skjoldsolbriller, da de fungerer som store skjold som blokkerer solstråler i store deler av ansiktet.

Flere av de store motemerkene har lansert trendy solbriller med veldig store og firkantede glass, og mange vil raskt kjenne igjen disse fra 70-tallet da dette var veldig moderne. Nå er det en stund siden slike «bestemor»-briller har vært trendy, men nå ser det ut som om det kan gjøre et comeback på solbrillemoten. Denne trenden med store solbriller gjelder kun for kvinner, og menn bør holde seg til solbrilleglass som er nokså liten av størrelse, med unntak av pilotbriller hvor man fint kan ha ganske store glass uten at det blir for stort.

Populære solbriller hos Solbriller.com

Katteøynesolbriller er også trendy hvis man vil ha små solbriller, for veldig smale katteøynesolbriller er like trendy i år som i 2018. I år er det veldig smale og lange katteøynesolbriller som er populært, og denne trenden kan gjerne kombineres med en av de andre trendene i år. Smale katteøynesolbriller er trendy for både menn og kvinner i disse dager, men menn skal ikke ha like smale solbriller som kvinnene.

Andre ting man kommer til å se mye av i solbrillemoten som er «hot» er glass som er polarisert og har samme farge som innfatningen. Dette har liksom aldri slått an før de store motekjedene lanserte det som årets trend i 2019, og dette er perfekt for alle som liker sterke farger som tiltrekker seg oppmerksomhet. Dette er moteriktig for både kvinner og menn, så man kommer til å se mange wayfarer-briller med lik farge på glass og ramme i løpet av sommeren i år.

Et annet trendelement som kjennetegner moteriktige solbriller i 2019 er visirer, altså solbriller hvor det er ett enkelt glass istedenfor to. Istedenfor en metall-, eller plaststang som skiller glassene, går de helt sammen i hverandre, men det er selvsagt en bøy slik at man kan hvile dem på nesen. Også visirsolbrillene skal være store hos kvinner, og i normal størrelse hos menn.

Noen solbriller går aldri av moten

I tillegg til de moteriktige solbrillene som er trendy i perioder, finnes det også flere typer solbriller som aldri går av måten. Disse tidløse solbrillen kan ofte være veldig gode innkjøp, da man kan bruke dem år etter år uten å bekymre seg stort for om de fortsatt er trendy.

Pilotsolbriller er en av disse tidløse solbrillene, spesielt hos menn. Menn kan nemlig kjøpe seg et par nøytrale pilotsolbriller i sort eller brun farge for å ha et par solbriller som kan brukes til de fleste anledninger livet ut. Pilotbriller passer selvsagt også for kvinner, men ofte foretrekker moteriktige kvinner å velge pilotbriller som er litt mindre nøytralt enn mennene, og da blir de samtidig ikke like tidløse.

Warfarer-solbriller er et annet godt eksempel på solbriller som er nokså nøytrale, og dermed er moderne år etter år. Et par tidløse wayfarer-solbriller for menn kan gjerne være i en mørk farge og ellers nokså nøytrale, mens tidløse wayfarer-solbriller for kvinner godt kan man en vipp i øverste ytterkant for å gi den et preg av katteøyne.

Ettersom solbrillemoten endrer seg fra år til år, kan det være veldig lurt å ha et par tidløse solbriller liggende. Dersom man har et par nøytrale wayfarer-solbriller, og et par nøytrale pilotbriller, så trenger man kun å kjøpe seg nye trendsolbriller når man har lyst til det, og trenger ikke å føle seg forpliktet til å bestille nye hver eneste sommer. Dersom man synes årets trendy solbriller er kule kan man selvsagt kjøpe et par av disse også, for det blir fort litt kjedelig med disse nøytrale, tidløse solbrillene om man ikke har noen andre til å veksle mellom.