3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

En solbrille for mannen – klassisk eller vågal?

Den gangen vi mennesker gikk på jakt for å skaffe mat til oss selv og gruppen vi levde sammen med, brukte vi solbriller utformet av tre eller bein. De hadde en smal sprekk, slik at vi klarte å se ut. Både mennesket og brillene utviklet seg etter som århundrene løp forbi. Da vi hadde kommet så langt som til 1730, utviklet en optiker fra England en brilleinnfatning som kunne hvile på ørene. Solbrillene slik vi kjenner dem, så dagens lys på begynnelsen av 1900-årene. De store stjernene innen stumfilmen, trengte solbriller for å beskytte øynene sine mot studioets skarpe belysning.

Våre mest populære herresolbriller

Solbrillens steg ut på motehimmelen

En av tidenes mest populære modeller, Wayfarer, kom til verden i 1952. Det nye med denne solbrillen var designet, samt at det var brukt plast i stedet for metall. Den gang, som nå, var det stjernene fra Hollywood som gjorde Wayfarer populære ute i den store verden.

Wayfarer troner sammen med pilotbrillene, øverst på listen over tidløse klassikere. Dette er solbrillemodellene som brukes av filmstjerner og musikere. Deres påvirkningskraft er stor, og har medført at vi også har fått øynene opp for disse tidløse, men likevel trendy modellene.

Menn og solbriller

Det er ikke bare damer som er glad i solbriller. Også mennene ser nødvendigheten av å beskytte øynene mot solen. Og hvorfor skal ikke mennene også være opptatt av hvilke solbriller de setter på nesen? For veldig mange kvinner er solbrillen en del av antrekket. Veldig mange menn har ikke kommet helt dit enda. Her er noen tips for hva du som mann, kan tenke på når du skal kjøpe deg billige solbriller.
Tenk over hva du skal bruke solbrillen til, rent bortsett fra å beskytte øynene mot skadelige UV stråler. Wayfarer og pilotbriller er klassiske solbriller, som passer til både strand og fest. De finnes også i spreke farger og med fargede glass, dersom du har lyst til å skille deg ut uten å ta helt av. Tenk også litt over ansiktsformen din. Det vil si at runde ansikt kler briller med mer kantet form og motsatt. Er du av den modige typen, som liker at brillene hever antrekket og viser frem personligheten din, kan du velge deg noen tøffe vintage briller eller et par Billionaire Classic. Da kan du virkelig bruke solbrillene som et smykke og det er garanti for at du vil synes!

Moro med solbriller

Solbriller er gøy. Rimelige og prisgunstige modeller gjør at du kan boltre deg med nye par i ulike farger og stiler. Du har jo ikke på deg de samme klærne hver dag, så hvorfor ikke ha ulike par solbriller slik at du kan velge litt etter stil og aktivitet? Det er mange nok å velge mellom, og det trenger heller ikke være en dyr anskaffelse. Fråts i farger og innfatninger og ulike former på glasset. Det er lov å være litt vågal og prøve noe nytt. Det er helt klart også lov til å ta på seg filmstjerne sjarmen med et par klassiskere på nesa.