3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Slik handler du billige solbriller på nett

Som du sikkert har hørt tidligere, så er de billige solbrillene like gode som dyre designerbriller. Du får like god beskyttelse mot UV-stråler ved å bruke solbriller til under hundrelappen som ved å bruke de til flere tusen kroner(!). Og det er ikke vanskelig å kjøpe på nett, du kan for eksempel bare sjekke nettsiden vår solbriller.com. Vi har over 500 ulike modeller å velge blant, så finner sikkert noen du liker!

Fordelen med å kjøpe billig er jo først og fremst at du sparer en hel del kroner, men det gjør også at du har muligheten til å kjøpe flere ulike modeller. Da kan du skifte «stil» oftere og slipper og gå med de samme solbrillene til alle anledninger. Mange liker jo for eksempel å ha et par med pilotbriller og et par med Wayfarerbriller. Ved å kjøpe 3 for 249 hos Solbriller.com kan du velge fritt i sortimentet og raskt få et størt utvalg i «solbrillegarderoben»!

Gode tilbud hos Solbriller.com

Som allerede nevnt, så selger vi billige solbriller. Alle brillene er CE-godkjente og har UV400-merket. Dette betyr at du kan være sikker på at solbrillene følger internasjonale standarder og dermed er trygge å bruke. Vi importerer kun solbriller fra fabrikker vi kjenner godt fra før og som vi har hatt et samarbeid med i årevis. Med tusenvis av fornøyde kunder, og kun unntaksvis hatt returer, så vil vi påstå at også kundene våre er fornøyde!

Gjør kupp ved å sjekke tilbudsaviser

Selv om vi har noen av de beste tilbudene i Norge på solbriller på våre sider, så kan det lønne seg å sjekke ulike tilbudsaviser på nett om du vil gjøre et godt kjøp. Kanskje finner du gode tilbud dyre solbriller fra kjente merker, om det er dette du er ute etter! Dette gjelder jo forsåvidt ikke bare solbriller, men alt fra møbler til gassgriller. For eksempel, om du vil sjekke hos Skeidar om de har tilbud på stoler og bord, så kan du se siste tilbud og kampanjer ved å lese tilbudsavisen!

Bruke søkemotorer

Ved å foreta et raskt Google-søk etter «Billige solbriller» så finner du enkelt mange butikker som selger solbriller billig. Før du handler så bør du sjekke om nettsiden oppgir org.nummer og annen kontaktinformasjon, slik sikrer du deg litt mot svindel (helt trygg kan du aldri være ved netthandel). Ved å gjøre et søk i søkemotorer vil du også se annonser for solbriller. Der kan du sammenligne priser og finne modeller du liker.