3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hva er best, billige eller dyre solbriller?

Det er ikke lett å svare på hva som er best av billige eller dyre solbriller. Det som er sikkert er at det ikke alltid trenger å være de dyreste som er best, spesielt når det kommer til de mest kjente merkene. Likevel er det en del faktorer som kan være med på å si noe om hva som er best.

Kvalitet, merke og generell tilbakemelding

Skal man vurdere hva som er best av billige og dyre solbriller (sjekk denne artikkelen), kommer man ikke utenom kvalitet. Kvalitet vises i form av materialer som er brukt, teknologien som er brukt og utformingen. Materialer er viktig fordi noen materialer tåler mer enn andre. Det er materialene i rammen, glasset og bøylene som er viktig. Det er generelt vanlig at dyrere solbriller har bedre kvalitet i materiale.

Merke handler om hva folk er villige å betale for en logo. Det handler sjelden om kvalitet, men gjennom tillit kan merket få høyere kvalitet. Merker betyr lite for hvilke solbriller som er best, men her kommer de emosjonelle faktorene inn. Man vil nok føle seg bedre i et kjent merke enn i et ukjent eller belastet merke.

Mange dyre solbriller har gjennom en årrekke fått store eller mindre fanskarer av entusiastiske brukere. Men det betyr ikke alltid at de er best. Derfor må man spørre hver enkelt bruker nøyere om hvorfor de kjøpte akkurat disse solbrillene. Kanskje var det en tilfeldighet, en gave eller en del av en tradisjon.

Brukervennlighet og type

Det er kanskje like viktig å se på brukervennlighet og type når man skal vurdere hva som er best av billige og dyre solbriller. Noen vil si at de kjøper kun ett merke fordi de sitter som støpt på nesebeinet og over ørene. Noen velger andre par fordi de gir den beste synsopplevelsen og minimerer slitasje og plager. Andre igjen velger solbriller på grunn av et virke eller arbeide. Det kan være alt fra lastebilsjåfør til syklist. Fungerer ikke solbrillene i disse tilfellene vil de mest sannsynlig bytte merke.

Hva som er best av billige og dyre solbriller har ingen fasit. Men det kan sies at både brukervennlighet, type bruk og kvalitet er viktige faktorer for å avgjøre saken. Det blir nemlig opp til hver enkelt å finne ut om de vil bruke mange penger på dyre solbriller, eller om de heller tar sjansen på å kjøpe billige solbriller litt oftere.