3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Se kul og trendy ut på budsjett

Å være moteriktig og trendy så trenger man å være velstående med masse penger på konto og x-antall kredittkort med ubegrenset bruksgrense. Er du en av dem som tenker slik så tar du feil. Man behøver ikke alt det der for å kunne være trendy og moteriktig. Det går faktisk an å se både stilig og kul ut, samtidig som man er en helt vanlig person i gata.

Dropp merkeklærene

Man har ikke lyst å havne i en situasjon der man går i dyre merkeklær, har på seg en dyr klokke og se bra og moteriktig ut, men på bekostning av stor gjeld. Å gå i merkeklær til enhver tid kan fort bli en dyr livsstil, en livsstil kun fåtall av oss lever i. Dessverre er det sånn at vanlige folk, med helt alminnelig jobber og inntekt, drar på seg stor gjeld på grunn av at de ønsker å se bra ut.

Rolexer og Gucci vesker og armani dresser er noe vi vet som koster en del penger. Et par Gucci solbriller for å matche antrekket kan fort komme opp i flere tusen kroner. Er det virkelig verdt å bruke så mye penger på et produkt som kanskje ikke er bedre enn andre produkter til ⅕ av prisen? Er det vits å ta opp flere forbrukslån, låna penge og å ha mange kredittkort for å finansiere et slikt livsstil?

Finn kule modeller – ikke fokuser på pris

Om man ønsker føle seg bra og ikke minst se bra ut, kan man enkelt gjøre det uten å la det gå så hardt utover økonomien. Med dagens teknologi og internett så kan man se like bra ut som de i merkeklær til flere tusen kroner,  til en brøkdel av prisen.

En ting er å være trendy og moteriktig, men man bør også føle seg komfortabel i det man har på seg og bruker. Om vi tar for oss tilbehør, som for eksempel solbriller. Mange av de store motehusene har et eller flere par med solbriller i kolleksjonen deres. Man kan trygt si at disse solbrillene ikke er billig, men fortsatt ikke så dyr at man er nødt til å ta opp lån for å få råd til det.

Selv dyre stiler er allemannseie

Men visste du at på nett så finnes det utallige nettsteder man kan få tak i nesten prikk lik solbriller som merkesolbrillene? Eneste som kanskje skiller dem er navnet, eller logoen. Det er faktisk store fordeler med å handle for eksempel solbriller på slike nettsteder. Den aller største fordelen er prisen, og for ikke å nevne utvalget. Mye mer utvalg på slike nettsteder enn på for eksempel Gucci sitt utvalg for solbriller.

På slike nettsteder kan man finne solbriller til både damer, herrer og barn. Prisen som møter deg her er det vi kan kalle for billig. Her kan du kjøpe 15-20 par solbriller til samme pris som et par Gucci solbriller. Med 15-20 par solbriller så behøver man heller ikke å være redd for å miste, eller ødelegge et eller flere par. Du kan ha et par klar på alle plasser du opholder i tilfelle sola skulle titte frem.