3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Pilot solbriller går aldri av moten

Det finnes en del klassikere innen solbriller og en av dem er Pilot solbrillen. Vi kan vel tillate oss å kalle den for klassikeren over dem alle og det er samtidig den solbrillen som har vært lengst på markedet. Den dukket opp i 1937 etter å ha blitt designet til jagerpilotene i det amerikanske luftforsvaret. Med denne solbrillen kunne de se bedre fordi de store og dråpeformede glassene dekket øynene helt. Godt syn er viktig når man flyr rundt oppe i luften og solen kan være en hindring for å se motstanderen. Modellen ble fort populær og har siden tatt verden med storm.

Populære pilot solbriller

Det store gjennombruddet kom under andre verdenskrig da general Douglas MacArthur landet på en strand på Filippinene og hadde på seg Aviator modellen. Avisfotografer knipset flere bilder av ham med solbrillene på og dette medførte at «alle» skulle ha slike solbriller. Siden har spesielt Aviator solbrillene vært en av de mest solgte solbrillene i verden og i dag får du kjøpt dem i mange ulike varianter og farger. Uansett hvilken du velger så er du sikker på å ha på deg en kul solbrille som aldri går av mote.

Mange varianter av Aviator

De fleste varianter av Aviator solbrillene er kjent for sin tynne innfatning rundt de store, dråpeformede glassene. Innfatningen kan du få i ulike farger, det samme gjelder glassene som fås som speilglass samt i blått og gult. Hvilke glass du skal velge kommer helt an på hva du skal bruke glassene til og ikke minst hvor. De blåe glassene er mest velegnet til bruk ved havet, da fargen på glasset sørger for å filtrere en del av den blå fargen bort. Det samme gjelder de gule glassene.

Alltid med på moten

Når du ser etter solbriller i nettbutikken til Solbriller.com, så ser du fort at du får flotte solbriller til veldig fornuftige priser. Ved å ikke betale mange penger for et bestemt merke kan du tillate deg å velge mer enn et par solbriller. Da kan du bytte litt på de ulike parene, avhengig av hva du skal ha på deg den dagen eller om du skal til stranda eller bare en tur i byen. Du kan også velge den spesielle sportsmodellen som du kan bruke til trening. Med kule pilot solbriller er du alltid med på moten.