3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Nettbutikker som selger solbriller

Det blir bare mer og mer vanlig å ta innkjøpene sine over internett, og det er mange nettbutikker som selger solbriller i alle prisklasser. Det er jo sjeldent at man trenger solbriller med det samme, så hvorfor ikke ta seg god tid til å finne noen par solbriller man liker virkelig godt i en nettbutikk? Selv om det er et par dagers ventetid før man får brillene er det verdt det for de fleste, for nettbutikkene har et mye større utvalg og lavere priser enn vanlige butikker.

Når man skal kjøpe solbriller på internett bør man velge en nettbutikk som holder til i Europa, for disse har krav om at solbrillene de selger har god nok beskyttelse. I tillegg er det mye raskere leveringstid når man bestiller fra en nettbutikk i Europa sammenlignet med Asia eller Amerika. Det er selvsagt aller raskest å kjøpe et par fra en norsk nettbutikk, og dette gir også den kjekke fordelen at man får solbrillene raskt i posten uten å måtte finne ut av om man må betale toll og moms på solbrillene.

Kjøp trendy solbriller billig på brillz.no

Solbriller trenger ikke å være dyrt, og Solbriller.com er en nettbutikk som beviser det. Her finner man et enormt utvalg med hundrevis av ulike solbriller til både menn og kvinner, men prisene er lave. Man kan velge tre solbriller for kun 249kr, uansett hvilke man ønsker seg.

Her får man tak i alle solbrillene man trenger for sommeren uten å betale mer enn noen få hundrelapper, og på grunn av at lageret er i Norge trenger man verken å bekymre seg over lang leveringstid eller potensielle gebyrer som kommer med privatimport fra utlandet. Her kan man derimot bare finne seg tre par med solbriller man liker, betale med bankkortet sitt, og vente noen dager til de dukker opp i postkassa.

Det finnes også andre nettbutikker som selger solbriller billig, som H&M sine nettsider, sunlooper.no, Zalando, eller solbrillekongen.no. Alle disse har litt høyere pris enn Brillz.no, men det kan jo være noe å sjekke ut hvis man ikke finner det man vil ha i den billige nettbutikken.

Bestill billigere designer solbriller på SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses er en av de største nettbutikkene for designersolbriller i Norge. Selve nettbutikken er en del av en større internasjonal kjede, men har egne norske nettsider med norske priser og informasjon. Her får man ikke solbriller til under hundrelappen, men heller gode priser på dyre designersolbriller som vanligvis koster mange tusen kroner hvis man kjøper dem hos en optiker eller en annen forretning som selger slike solbriller.

Dersom du vil ha Ray-Ban, Gucci, eller Prada-solbriller, så er SmartBuyGlasses et godt alternativ. Man kan regne med at prisene for solbriller på nettsiden deres er lavere enn den lokale optikeren, men det er likevel snakk om en prisklasse på minst et par tusen kroner for et godt par.

Hold deg til norske eller Europeiske nettbutikker

Når man skal kjøpe solbriller er det lurt å holde seg til norske eller Europeiske nettbutikker, da disse er påkrevd å ha en viss standard på solbrillene sine. Solbriller som selges i andre land har nemlig ikke nødvendigvis krav om gode glass som faktisk beskytter mot skadelig UV-stråling, så i verste fall kan man risikere å få briller med fargede glass som ikke beskytter i det hele tatt. Dette er selvsagt skadelig for øyne, så kjøp heller solbrillene fra en forhandler som må forholde seg til dette lovverket.