3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Ikke glem solbriller i ferien

Når vi drar på ferie liker vi å ta oss litt ekstra godt ut og til et stilig antrekk hører ofte et par solbriller. Men det er ikke bare av hensyn til forfengeligheten at vi bør huske solbriller når vi drar av gårde. På ferietur oppholder vi oss rett og slett mye mer utendørs enn til daglig hjemme, det meste av ferien bruker vi dessuten på sommeren og ofte i nærheten av vann. Husk at det ikke bare er huden som trenger beskyttelse mot UV-stråler, øyene dine trenger det også.

Sjekk ut bestselgere hos Solbriller.com

Solbriller sparer øynene

Enten vi drar på byferie eller til sydlige strender, bør vi ta med solbrillene. I hverdagen hjemme bruker vi det meste av tiden innendørs, men på ferie er det stikk motsatt. I London eller Paris trasker vi gjerne rundt utendørs hele dager til ende og kanskje tenkte vi ikke på solbriller da vi pakket, vi skulle jo ikke til syden… På storbyferie bruker vi dessuten øynene våre ganske intenst, vi har jo tross alt dratt til Paris for å se! En hel dag ute er slitsomt for øynene våre, et par solbriller gjør hele opplevelsen så mye mer behagelig.

Trendy og chic med solbriller

Uansett hvor vi legger ferien, liker vi å se litt ekstra godt ut når vi endelig har fri. Vi kan velge og vrake i solbriller og det koster heller ikke all verden for et par av god nok kvalitet. Et par stilige og matchende solbriller setter virkelig prikken over i’en på antrekket ditt og med det kommer også den gode følelsen av å se fin og trendy ut (se utvalget vårt her).

Solbrillene redder dagen

Går ferien til solfylte strender skal det mye til å ikke huske solbriller, men husk at også andre destinasjoner kan være harde for øyet. Oppholder vi oss mye ved vann, også ved innsjøer og tjern, bør vi huske at solen reflekteres og faktisk også treffer oss nedenfra. I enkelte situasjoner kan det være vanskelig å finne et sted å hvile blikket uten at solens skarpe stråler også finner veien til våre øyne. Dette gjelder i aller høyeste grad når vi ferierer vinterstid eller i påsken. Har vi glemt solbrillene når vi legger ut på skitur over vidda en skyfri påskedag, kan vi like så godt snu. Snøblindhet er en reel fare for alle som oppholder seg på vidda på en skyfri vinterdag. Et par solbriller er alt som skal til for å redde dagen og gjøre opplevelsen komplett!

Solbriller som smykke

Solbriller kan være veldig trendy og stilig selv når skyene ligger tett, eller vi til og med er innendørs. Akkurat som det fins solbriller i alle mulige former, fins det også glass i store variasjoner. Solbriller med lyst glass kan faktisk være ganske behagelig på en danseklubb hvor lyseffektene kan være ganske så intense. Du kan også bruke et par stilige solbriller til å sette opp håret med, trendy og sexy som bare det!