3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Hvorfor kjøpe billige solbriller?

Når man skal kjøpe solbriller så har man i utgangspunktet 2 valg. Man kjøper enten solbriller som koster mye eller man kjøper briller som koster mindre. Vi skal ikke bruke et blogginnlegg for å fortelle deg hvor smart det er å svi av 1500,- på de nyeste Oakley-brillene eller et par raske briller. Det vi skal fortelle deg her er hvorfor du heller burde kjøpe billige solbriller enn kostbare solbriller.

Kvalitet

Veldig mange som kjøper solbriller er bekymra for kvaliteten. Dette er ikke helt uten grunn da vi alle har opplevd å kjøpe «katta i sekken». Det er derfor du må kjøpe briller fra en aktør som Solbriller.com, vi har kun gode leverandører og brillene våres holder seg godt i vanlig bruk.

Trendy

Det fine med å kjøpe billige solbriller er at du kan alltid bruke siste trend. Hvis du kjøper 3 briller for under 300,- kroner så trenger du ikke å bekymre deg over at brillene en gang blir utdaterte. Da kan du bare kjøpe deg et nytt billigere og mer trendy par solbriller. Vi jobber kontinunerlig med å ha de kuleste solbrillene på markedet.

Mindre risiko

Når man kjøper et kostbart par solbriller så er man konstant bekymra for riper, at de blir stjålet eller glemt igjen. Med et rimelig par solbriller så er det et ikke-problem. Hvis du mister eller at brillene blir stjålet så kan du enkelt kjøpe deg et nytt par til en svært billig penge.

Større utvalg

Hos oss så får du 3 briller for 249,-. Det betyr at du kan få 12 par solbriller for den samme prisen som et vanlig par solbriller fra et merke. Da kan du gi deg selv et større utvalg av solbriller som gir deg større valgfrihet når du skal velge din stil.

Økonomi

Du kan spare utrolig mye penger på å kjøpe billige solbriller. Dette er penger som du kan bruke på helt andre ting som kan gi deg mer verdi. Istedenfor å kjøpe et brillepar for 2000,- så kan du heller kjøpe for 249 og bruke de resterende på f.eks å kjøpe Bitcoin.
Det finnes sikkert 1000 andre ting du har lyst til å kjøpe så da er det ikke noe poeng å kjøpe briller til flere tusen kroner. Som du ser så er det utrolig mange grunner til at man ikke burde bruke utrolig mye penger på å kjøpe solbriller som koster mye penger. Dvs. at det er bedre å kjøpe billigere solbriller fra en trygg aktør som oss og heller bruke resten av pengene på noe smart!