3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Finn de perfekte solbrillene på farten

Vi bruker nettet mer i dag enn noen gang før, og det blir mer og mer vanlig å bruke telefonen sin på den samme måten som man for eksempel bruker den bærbare maskinen man ofte har hjemme. Og hvis drømmebrillene dukker opp på Instagram dukker opp mens man sitter på bussen, er det faktisk ikke noe i veien for å kjøpe dem der og da hvis man er sikker på at man vil ha dem, og har penger til å kjøpe dem. Det har bokstavelig talt aldri vært enklere.

Det å kunne bruke tiden mens man for eksempel sitter på bussen på vei til jobb eller hjem igjen til å se på Instagram, er det ikke så usannsynlig at man finner noe man liker og kanskje har lyst på. Og særlig solbriller er noe man alltid kan kjøpe – for hvem trenger ikke flere solbriller? Med så mange uttrykk man kan ha i stilen sin, er det fantastisk å få lov til å leke med forskjellige solbriller.

Men noen ganger er ikke layoutet på mobilen det aller beste og man ønsker å se dem på dataen sin før man kjøper noe. Og hvis man enten jobber ute, er på hytta eller er et sted der det ikke er verdens beste internett, er det fint å for eksempel ha mobilt bredbånd sånn at man kan bruke dette i stedet for. Faktisk er det å ha dette ofte smartere, fordi man kan få mer data på mobilen sin billigere også, og hvem har ikke behov for mer data på mobilen til en litt snillere pris?

Oppdag nye merker på Instagram

Det er mange som ikke liker reklamene man blir bombardert med når man ferdes rundt omkring på nettet, men det er faktisk også fordeler ved det, og Instagram er en av de plattformene der dette absolutt er sant. For på denne plattformer får man reklamer som er skreddersydd de søkene man gjør, de kontoene man følger og ikke minst de bildene man liker og kommenterer på. Så hvis man er på jakt etter nye solbriller og liker eller lagrer bilder av solbriller man liker, vil man få se mer.

Godt eksempel på hvordan du kan finne stiler og uttrykk på Instagram.

View this post on Instagram

 

A post shared by Specsavers Norge (@specsaversnorge)

Faktisk er plattformer som for eksempel Instagram en av de stedene som aller flest finner nye merker, og når det kommer til solbriller er dette helt genialt. For i de vanlige butikkene er utvalget ofte ikke så veldig stort og er mest dominert av de store merkene, pluss at utvalget ofte er veldig likt alle de forskjellige stedene. Men der har man mulighet til å finne masse nytt og spennende.

Det er så utrolig mye større utvalg enn det man får inntrykk av hvis man bare ser i butikkene eller på de store nettsidene, så det å kunne finne noe fint fra merker man ikke har hørt om før, kan ofte gjøre at man finner noe som passer mye bedre til hvem man er og den stilen man har. Det er virkelig noe man burde utnytte mye mer.