3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

De billigste solbrillene finner du her

Alle trenger et par solbriller på sommeren for å beskytte øyne mot UV-stråler fra sterk sol, men faktisk er det slik at alle solbriller som selges i Norge har like god beskyttelse mot disse strålene. Det betyr at billige solbriller gir like god beskyttelse som dyre designersolbriller, så hvorfor betale mange tusen kroner for et par når man heller kan kjøpe billige solbriller?

Det er ingen hemmelighet at solbriller kan koste flesk hos optikere, men hvis du bare er ute etter noen kule solbriller med god beskyttelse mot stråling så er det mange bedre valgmuligheter. Her kan du lese mer om hvordan du finner de billigste solbrillene.

De billigste solbrillene finner du på nett

Å kjøpe solbriller på internett er både enklere og billigere enn å reise til en fysisk butikk, og det finnes egne nettbutikker som selger solbriller, som blant annet brillz.no. Her er det et par klare fordeler i forhold til å handle i en butikk, og en av de største fordelene er det enorme utvalget. Brillz har flere hundre ulike solbrillemodeller, så det er mulig å finne noe for enhver smak uansett om man vil ha nøytrale Wayfarer-solbriller eller fargerike solbriller med katteøynefasong på glasset. Hos Brillz kan du betale med alle slags kredittkort eller bankkort, og du har solbrillene i posten på noen få dager!

Prismessig er det også en svært god handel, og man kan kjøpe tre valgfrie solbriller til 249kr inkludert frakt. Her kan man velge og vrake gjennom hele sortimentet og finne de tre man liker best, så betaler man det samme uansett hvilke solbriller man velger. Når man har valgt tre solbriller trenger man bare å betale med et vanlig bankkort, så dukker solbrillene opp i postkassen innen kort tid. Enklere blir det neppe!

Kjøp billige solbriller hos billigkjedene

Et annet alternativ for de som ønsker de billigste solbrillene er å oppsøke en klesbutikk som spesialiserer seg på billige produkter, som for eksempel Cubus, H&M eller lignende. Disse har stort sett et helt greit utvalg av solbriller tilgjengelig, og prismessig ligger et par solbriller på rundt hundrelappen. Dette er et godt alternativ for å skaffe billige solbriller uten å bestille på internett, men kvaliteten er selvsagt ikke den aller beste på slike solbriller.

Hold deg unna billigbriller fra Kina

Kinesiske selgere på eBay har lenge vært kjent for å selge ufattelig billige solbriller, og det finnes solbriller som selges for så lite som ti kroner på denne markedsplassen. Det er likevel noe man bør tenke seg godt over, da det er lite trolig at disse billige solbrillene har ekte solbrilleglass som faktisk blokkerer ut UV-stråler, slik at man er eksponert for strålingsskader på hornhinnene sine når man bruker disse.

Så lenge man kjøper solbriller i Norge, Europa eller i en norsk nettbutikk er man sikret at den har en CE-godkjenning, noe som betyr at den har blitt testet til å blokkere ut minst 99 % av all skadelig UV-stråling. Så vær litt forsikring med å gå for det aller billigste alternativet hvis du bestiller fra land utenfor Europa.

Det er ingenting i veien med å kjøpe solbriller fra utenlandske nettbutikker, men så fort du handler fra en nettbutikk utenfor Europa er det ditt eget ansvar å finne ut om de faktisk blokkerer for stråling. Det er ikke ulovlig å kjøpe «uekte» solbriller, men man tar jo en risiko når man bruker dem i sterk sol.