3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Biker solbriller er tøft og sporty tilbehør

Vi voksne er glade i solbriller og har ofte gjerne mer enn et par. Solbriller er tilbehøret vi aldri kan få nok av og heldigvis finnes det mange prisgunstige modeller, som gjør at vi kan ha solbriller til alle anledninger. Det samme burde gjelde barna. De fleste foreldre er kanskje ikke klar over at barnas øyne er mer følsomme enn deres egne. Faktum er at øynene deres ikke er ferdig utviklet før ved tolvårs alder. Dette i kombinasjon med at barna ofte tilbringer mye mer av dagen ute i sol og frisk luft enn voksne, gjør øynene deres svært utsatt for solskader.

Populære barnesolbriller

Beskytt barnas øyne med sporty Biker Junior solbriller

Løsningen er selvfølgelig noen kule og tøffe solbriller. Biker Junior er stilige, og ikke minst sporty solbriller til barn som liker å følge motebildet. Du finner dem med både ensfarget og flerfarget innfatning, noe som gjør det enkelt å finne et par som passer ditt barn. Biker solbrillene har vært populære i flere år. De gir et frisk utsende og sitter godt på nesen. Det friske uttrykket er like velegnet på påskefjellet, der solens stråler reflekteres i snøen, som på stranden på varme sommerdager. Rundt treårsalderen begynner de fleste barna å komme dit hen at de ikke river brillene av nesen, og da er det fint å plassere et par solbriller der som kler barnas lekne og frie natur. Visste du forresten at blå øyne tåler mindre sol enn grønne og brune?

Prisgunstige solbriller til barn

Siden barnas øyne lett kan ta skade av solen, er det viktig å lære dem å like solbriller. Med de kule Biker Junior modellene, bør ikke den jobben være så vanskelig. Dette er prisgunstige og rimelige solbriller til barn. De er uten nikkel og gir god UV beskyttelse. Dette er virkelig en helårsmodell, som også sitter tøft på nesen mens barnet er i barnehage eller på skolen. Solbriller er definitivt et tilbehør som kan og bør brukes når solen titter frem der vi er.

Biker solbriller til sporty voksne

Det er ikke bare barn som liker sporty biker briller. Skal du kjøpe rimelige solbriller, som passer til både skiantrekk og bikini, er solbriller i biker modell helt klart saken. Her er det gode muligheter til å fullføre det friske og spreke, med solbriller som komplementerer stilen. Det sies at vi nordmenn er et sporty folkeferd. Vi tilbringer gjerne vinteren med ski på beina, sykler så snart veiene er bare og tilbringer sommerens flotte soldager i nærheten av havet. Da er det lite som er viktigere enn å beskytte øynene med flotte, klassiske og sporty briller. Biker varianten passer til deg som er glad i rimelige solbriller med god passform. Dette er solbriller som kan være med deg på aktivitetene dine. De inneholder ikke nikkel og, akkurat som junior modellen, gir de god beskyttelse mot UV strålene. Herremodellen er i en sprek blåfarge, mens den til damer er en elegant modell i en kledelig brunfarge.