3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Vil smartbriller med tiden erstatte mobiltelefonen?

I løpet av de siste 10-20 årene har teknologien utviklet seg voldsomt. Dette har ført til underverker som ingen kunne ha forestilt seg innen digital teknologi. Etter hvert som tiden tikker og går, utvikles teknologien livlig. Men det gjør også de dingsene vi bruker i det daglige. Teknologiske selskaper prøver ofte å finne nye måter for å gjøre brukerens opplevelse bedre og mer minneverdige i forhold til livets ulike domener, uansett hvor liten endringen er eller hvor forbløffende den teknologiske dingsen er. Smartbriller er en av de siste teknologiske innovasjonene på markedet akkurat nå, og det hevdes at de er mer tilgjengelige og enklere enn smarttelefoner. Ideen om et par briller som er PC-forbedret og som gir brukeren datatilgang, er meget kompleks. Mange mennesker forbløffer seg over dette. Videre har en stor del av de siste og nyeste modellene de aller fleste funksjoner som smarttelefoner tilbyr, og markedet for dem utvikler seg raskere og større med økende teknologi og tid.

La oss følge med på hvor fremtiden for digitale teknologier og smartbriller vil ta oss. Om litt vil de være i stand til å overgå dagens smarttelefoner.

Hvordan har utviklingen for smartbriller vært?

I utgangspunktet har slike typer enheter blitt mer populære de siste ti årene med en trend som kalles «bærbar teknologi». Det vil si elektroniske dingser som folk faktisk kan ha på seg. Disse smartbrillene har alle funksjonaliteter som en vanlig telefon har. Det som får dem til å skille seg ut i det tekniske markedet blant andre bærbare enheter er produksjonen. Disse smartbrillene fungerer på et app-basert datamaskinkonsept. Den aller første smartbrillen som fanget folks oppmerksomhet var «X Development LLC», som ble utviklet av Google. Smartbriller tilbyr i dag mange grunnleggende funksjoner som de fleste smarttelefoner tilbyr, deriblant GPS, kameraer, trådløs tilkobling, musikk, online spilling osv. Se for deg å kunne laste inn et nettsted som nyecasino2022.com og konseptualisere virkeligheten gjennom et par briller i stedet for en mobil enhet. Ifølge en studie er vekstraten for slike briller på solide 200 %, og dette er grunnen til at nåværende smarttelefonprodusenter er nervøse.

Derfor kan smartbriller erstatte smarttelefoner

Med tiden har smarttelefoner blitt noe alle har, og de fleste er store og klumpete og ikke tiltalende nok. Smarttelefonene blir i dag bare større og større, øker i vekt og er ikke særlig slanke. Dette er noe de fleste av oss ikke liker i særlig stor grad. Dagens generasjon vil ha noe som hjelper dem inn i voksenlivet og som er lett å få tilgang til samt bruke og bære. Men smarttelefonene i dag vil ikke være dekkende. Folk trenger alle funksjonene som en smarttelefon har, men i et slankere og enklere format, og det er her bærbare smartbriller kommer inn på banen og velter smarttelefonmarkedet over ende. De er enkle, brukervennlige og har alle funksjonene lett tilgjengelige. Brukere trenger ikke å ha med seg en klumpete enhet i hendene hele tiden. De trenger bare å ha den på seg.

Vil smartbriller bli morgendagens nye smarttelefoner?

Smartbriller har noe smarttelefoner ikke har, nemlig både lydbasert og visuell AR (utvidet virkelighet), noe som gir brukeren en helt ny opplevelse. Smartbrillene er enkle, praktiske og tilgjengelige, men bare fremtiden vil vise hvilken teknologi som vil bli det neste store.