3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Trendy solbriller i år

Når solen kommer og det begynner å bli vår og sommer ute, så krever det riktige solbriller. Her mener vi ikke bare riktig i forhold til vær og anledning, men også briller som er trendy. Så langt i år har alle motetrender pekt mot kontraster og dette gjelder også solbriller. Det betyr at det utover vil komme mange nye og kule solbriller i både butikk og nettbutikk. Så snart du har funnet de solbriller som passer best til deg, så er du klar til å nyte solen samtidig med at du er moteriktig kledd på.

Populære solbriller hos Solbriller.com

De store solbrillene

Er du en av dem som liker de store solbrillene som dekker godt for øynene, så kan du puste lettet ut for de vil være veldig trendy i år. De fleste motedesignerne ser for seg at denne type solbriller vil være på plass i motebildet i enda en sesong. Dermed kan du trygt anskaffe deg et nytt par i en ny og kul farge. Dette vil også matche godt med store smykkene som også er trendy for tiden. Dermed er du klar til å gå på stranda, til fest eller andre steder ute i solen og være sikker på at du er med på moten.

Tilbake til fremtiden

En av de andre solbrilletrendene i 2018 er de litt mer futuristiske solbrillene. Har du sett på film som omhandler fremtiden, f.eks. X-Men, da vil du også ha en idé om hvordan solbrillene kan se ut i år. Fargen bør være enten svart eller hvit, da har du de helt riktige solbriller. Perfekt til barna som også trenger solbriller og som liker de litt kule variantene.

Funky

I løpet av året er det gjerne flere former og farger som er trendy. Dette året er ikke noe unntak og i år ser det ut til at de litt mer funky solbrillene blir veldig populære. De har allerede blitt brukt flere ganger på diverse moteshows rundt om i verden. Med funky menes solbriller hvor selve brillen er litt asymmetrisk og ikke helt runde eller kantede. Vi har mange steder sett solbriller som er femkantede og i årets farger som er gult samt over mot det oransje.

Da kan du gå på jakt i nettbutikken og finne de solbrillene som du liker best. Uansett om du skal være trendy eller ikke, så er utvalget så stort at du garantert finner noe som faller i smak.