3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Stilige og kule solbriller til enhver anledning

Sommeren i Norge har passert og nå venter det kalde, grå og regnfulle dager de aller fleste nordmenn. Mange har sikkert pakket bort solbrillene for sommeren. Men det hender at man ser et glimt av fine solfylte høstdager rundt om i landet. Da er det på tide å finne frem solbrillene igjen. Men hvor har solbrillene tatt vei etter sommerbruken?

Det hender alltid at man på et eller annet tidspunkt ødelegger eller mister solbrillene sine når man trenger det aller mest.

Stort utvalg

Vi hjelper nordmenn som har mistet eller ødelagt favoritt solbrillene sine. Nettstedet til Solbriller.com har over 500 modeller å velge mellom. Modellene kommer i all slags farger og fasong som man kan tenke seg. Vi har solbriller som vil passe enhver anledning og begivenhet.

Man sitter en fin høst ettermiddag og nyter en av de siste utepilsene for året mens man titter på mobilen sin og sola står lavt. Lyset fra den lave solen gjør at du ikke ser skjermen godt nok mens du prøver å sette noen live spill innsatser på favorittlaget ditt. I stunder som dette er det godt å ha et par solbriller fra Solbriller.com hengende rundt halsen eller i lomma.

Solbriller.com har utrolig rimelige priser, og i tillegg har de kvantumsrabatt på mange modeller. Kjøp for eksempel 3 par og få skikkelig redusert pris. Man kan faktisk få 3 par praktiske, kule og trendy solbriller for under 300 kroner. Man finner ulike modeller og farger som vil passe både herrer, damer og barn. Det er også flere unisex modeller å velge mellom.