3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller – Det viktige tilbehøret

Solbriller er et tilbehør som har kommet for å bli. For noen tiår siden, var solbriller noe som var nødvendig når vi skulle på påskefjellet. Målet var å unngå å bli snøblind, eller få andre solskader av å være på et sted der kritthvit snø møter sol.

Rundt 80-tallet skjedde det noe her hjemme i Norge. Pilotbrillen ble oppdaget av trendsetterne, gjennom blant annet filmer som Top Gun med Tom Cruise. Alle ville se like kul ut, som denne filmens barske flyvere. Dermed gikk salget på akkurat denne solbrille modellen til værs og solbriller ble noe som ikke bare var nødvendig, men også superkult og trendy.

Disse solbrillene selger vi mest av

Mange flotte modeller å velge mellom

Gjennom kjendiser, trendsettere, motebloggere og moteikoner har solbriller gått inn i bevisstheten vår som en del av antrekket. Solbriller kommer i mange modeller og stiler. Du finner dem med store og små glass, dråpeformede og runde. De har innfatning i alle farger og utforminger, så her er det mulig å finne mange favoritter. Aviator Sport passer godt til den sporty, friske stilen, Tattoo Classic er for deg som digger å synes i terrenget. Klassiske Wayfarer og kule Billionaire er også modeller som gjør deg både røff og stilig, mens du beskytter øynene dine for solskader og tidlige rynker.

Rimelige solbrillemodeller

Flotte solbriller behøver heller ikke være dyre. Det finnes mange rimelige modeller, som likevel gir full UV beskyttelse. Moten skifter stadig, også når det gjelder solbriller. Er du av dem som skifter briller etter antrekk, humør og aktivitet er det jo fint å kjøpe prisgunstige varianter. I tillegg er det jo en kjent sak at mange av oss har en tendens til å glemme hvor vi har lagt solbrillene, eller rett og slett miste dem. Da er det godt å vite at du ikke har betalt altfor mye for solbrillene dine og, ikke minst, at du har råd til å kjøpe deg nye.

Barna må også få sine

Det er like viktig, om ikke viktigere, å passe på barnas øyne. Disse er svært følsomme overfor solens stråler. Solbriller er derfor noe barna bør introduseres for så tidlig som mulig. Biker Junior er solbriller som faller i smak hos de yngste. Her kan en velge mellom ensfargede eller mer fargesterke for den vågale. Mange barn er glade i farger og velges det en modell de liker, er sjansene større for at de bruker solbrillene ofte. Barna blir tidlig opptatt av mote og riktig, samt kult tilbehør og da er det ekstra gøy å la dem gå sommersesongen i møte med noen tøffe solbriller på nesen.

Stort utvalg av solbriller til herrer

Mannfolka går heller ikke fri for solens stråler og de skader den kan gjøre på øynene. Gode solbriller er like viktig bak rattet, som ute på sykkel eller ski. De aller fleste menn gjør seg godt med et par klassiske pilotbriller på nesen. Men er du av den mer vågale typen, finnes det mange flotte modeller som lar deg vise frem denne siden også. Ta en titt på billige modeller innen retrostilen, eller sjekk ut Billionaire.