3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til herre

Skal du sette standard for stilen din, kan du ikke glemme solbrillene. De viser nemlig omverden hvem du er, og kan på en diskret måte vise hva du driver med og hvilke interessert du har. En kar med røffe skinnklær og pilotbriller (se utvalget vårt til menn her), er kanskje bare en kjekkas, men kan også være en av mange kjekke piloter der ute. Kjører man på med sportsbriller er man kanskje er kar som elsker fartsfylt moro med damer i hver eneste havn, eller bare en fyr som vet hva som er høy kvalitet. Som bevarer synet og som gjør at man får det beste av flere verdener. For det er ingen tvil om at kvalitet og tilfredshet passer som hånd i hanske.

Populære solbriller til herre

For med kvalitet og stil øker man komforten og ikke minst selvtilliten. Solbriller til herre handler ikke bare om rent nyttebruk, men også om de harde linjene, de maskuline detaljene og det røffe designet. I kombinasjon som får damene til å snu seg og herrene til å rive seg i håret.

Solbriller til herrer er selve kronen på verket

Det er viktig å velge seg tilbehøret til de riktige anledningene. Man stiller ikke opp med slalåmbriller i bryllup, eller kanskje man gjør det? Stilen er ferskvare, og det er bare en selv som kan vite om solbrillene setter kronen på verket. Uansett bør man kunne stå for stilen sin, med dertil passende klær og sko. Det er når man eksperimenterer med sin stil, at man føler seg vel og maskulin.

Hva skiller solbriller til herre fra andre briller

Det er stor forskjell på solbriller til herre, like stor som det er for solbriller til damer og barn. Men det er noen ting som skiller seg markant ut for disse herrebrillene som man bruker når sola steker på himmelen eller bare når man føler for det.

Solbriller til herre har ofte en markant innfatning som er robust. I tillegg er det ofte i mørke farger, uten noe spesielle pynt eller dekorasjoner. Solbriller til herre utmerker seg med høy kvalitet og kan benyttes i mange maskuline arbeidssituasjoner som krever godt syn, hemmer forstyrrende elementer og fremhever et ellers mandig fjes.

Det som er viktig å huske, er at det er du som bestemmer når du skal finne de perfekte solbriller til herre.