3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til barn 

Solbriller er ikke bare noe for tidsriktige, motebevisste voksne, men kan også tilføre en viss stil til barna også. Se for deg minsten sprade rundt i kule tøybleier med motiv og sportssolbriller – det kan få latteren til å sitte løst hos både barn og voksne! Men det er ikke stilen som er så viktig for de aller misnte, det er heller helsa. Solbriller kan faktisk hjelpe med å beskytte barna mt farlige UV-stråler, som kan gjøre skade på øyehinnen og gi både kortvarige og langvarige skader. Utover dette, er solbriller også høyaktuelt til å gi barna beskyttelse i utallige situasjoner, som ved båttur, skogstur osv. Situasjoner som mange er i om sommeren og ellers gjennom årets sesonger. 

Hvorfor solbriller? 

Som nevnt kan solbriller beskytte øynene mot UV-stråler, som helt forenklet er hva solstråler består av. Billige solbriller beskytter like bra mot UV stråling, viser en rapport fra Svenska Forskningsinstitut. Denne rapporten viser at selv de aller billigste solbrillene på markedet beskytter like bra som de aller dyreste, så lenge de har et filter mot UV-stråler. UV står for Ultrafiolett lys og er en type stråling som kan trenge innn dypt i øynene. Ultrafiolett stråling kan forårsake skader, som kortsiktig kalles for snøblindhet eller langvarige skader (permanente) som grå stær 

Gode solbriller kan beskytte både deg og barna mot de uheldige virkningene av å utesette øynene for UV-stråling over lang tid. Det behøver heller ikke å koste deg all verdens. Sjekk vårt tilbud som slår de fleste andre på markedet. Du får solbriller i høy kvalitet til lave priser og vi sørger for å gi deg det beste tilbudet vi kan gi deg. 

Solbriller har vi til både barn og voksen, i alle mulige typer, fasonger og farger. Sjekk produktkatalogen vår hvor du kan sortere og filtrere etter flere parametere.