3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller på salg

Salg er en effektiv måte for nettbutikker å selge enda mer av sine solbriller. Det betyr også at kunder eller brukere kan gjøre gode kjøp bare ved å være registrert som kunde eller følge med på kampanjer og nyhetsbrev. For å få de beste kjøpene, bør man likevel følge med når det er salg. Salg gir ofte rabatter som kan være alt fra 20-70%, og er man heldig kan man nesten få et ekstra par med på kjøpet. Det som er viktig å huske på er at mange av solbrillene man finner på nett allerede har lav pris, så på salg blir de enda billigere. Det eneste man trenger å huske på er at dersom de handles på en internasjonal nettbutikk med et lager i et annet land enn Norge, så må man betale moms dersom varen koster mer enn 350 kroner. Likevel vil man komme langt med slag på solbriller i nettbutikker. Hos Solbriller.com betaler du kun den prisen som står i butikken da vi har lager i Norge.

Populære solbriller på salg

Sesongbaserte salg

Det er gjerne til store begivenheter at salgene dukker opp. Solbriller er spesielt populære i påsken og til sommeren, og derfor er det salg i forkant av begge disse årstidene. Sesongbaserte salg kan gi deg mulighet til å kjøpe akkurat de solbrillene du lenge hadde siklet etter eller noen helt nye fete solbriller du aldri hadde sett før. Det er også viktig at du sjekker kvaliteten på glasset og innfatningen når du handler solbriller på salg, da enkelte kan være demovarer. Det betyr som oftest at de er stilt ut, men trenger ikke ha noen nedsatt funksjon av den grunn. Sesongbaserte salg av solbriller gjør påskefjellet til en drøm eller sommerferien til et eventyr.

Hvordan kjøpe solbriller på salg

For det første må man finne ut om nettbutikken virkelig kjører salg denne tiden. Det finner man ut enten ved å åpne mail som er tilsendt, eller besøke nettsiden. Man må sjekke ut om man får delta i salget selv om man ikke allerede er kunde. Solbriller på salg kan være demovarer, men for det meste er det solbriller som har vært i sortimentet, men som skal byttes ut mot nye solbriller til en ny sesong. Det kan være smart å finne ut om nettbutikken har salg på fjorårets modell, da kanskje denne var favoritt solbrillen du ønsket deg.