3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbriller til menn

Du kjenner kanskje til det. Du har sko og jakker til ulike årstider og anledninger, men når det kommer til solbriller så har du sannsynligvis kun det ene paret, som du bruker uansett om du skal på musikkfestival eller på stranda. Men hvorfor er det slik? Om det hele skal passe sammen og du skal vise deg frem, så kan det være lurt med mer enn et par solbriller. Når du i tillegg får kjøpt stilige solbriller billig, så er det nesten ingen unnskyldning for å ikke ha i alle fall to par. Det er også kjent at kvinner legger merke til de små detaljene og tenk om akkurat denne detaljen er alt som skal til for at drømmejenta legger merke til nettopp deg.

Populære solbriller til menn

Pilotbriller

Hos Solbriller.com finner du et av markedets største utvalg av solbriller og til rimelige priser. At de er rimelige er på ingen måte negativt. Solbrillene hos Solbriller.com er produsert i god kvalitet, de er 100% nikkelfrie og CE-godkjente. I tillegg kan du være sikker på at når du bestiller så vil de bli levert i din postkasse innenfor 1-3 dager. Når du er inne på nettsiden til Solbriller.com så bør du se på pilotbriller som fortsatt er blant de mest populære modellene, selv om de kom på markedet allerede i 1937.

Denne modellen ble for alvor kjent da general Douglas MacArthur landet på en strand på Filippinene under den andre verdenskrig. Siden ble bildene av ham og solbrillene vist i all verdens aviser og det var startskuddet til en suksess som fortsatt pågår.

Aviator sport

Denne modellen er fortsatt på mote og også i 2018 er pilotbriller blant modellene du skal ha på nesen om du vil følge bare litt med på moten. Spesielt Aviator modellen blir brukt av mange kjendiser og dette skyldes at mange syns selve formen på solbrillen er kul. Den sporty utgaven er tidløs og passer perfekt til den litt sporty mannen. De er behagelige å ha på takket være den lave vekten og selvsagt er de nikkelfrie og CE-godkjente. Du finner dem i mange forskjellige varianter og farger og skal du være med på moten i år så er det hvit eller svart innfatning du bør velge.