3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Solbrillemote i år

De fleste velger solbriller ut fra formen og fasongen på disse. Det som er det viktigste er hvordan de ser ut på deg og om du faktisk kler dem. Vi kan heller ikke helt se bort fra at mote spiller en viktig rolle og det er mange som går opp i hva som er «in», slik at man ikke bare har på seg riktige klær, men også riktig tilbehør, som solbriller. Moten forandrer seg gjerne litt hvert år, men innen solbriller er det ofte de samme modellene som er populære et par år på rad, kun med små endringer i f.eks. fargen.

Disse solbrillene selger best hos Solbriller.com nå

Retro er populært

Retro har blitt veldig populært de siste par årene og det ser ikke ut til å forandre seg med det første. Det er spesielt solbrillene fra 70-tallet som er på moten. De store glassene som ble brukt den gangen har blitt populære igjen. Det gjelder egentlig flere glassformer, men spesielt solbriller formet som et katteøye, også kalt Cat eye (sjekk historien bak disse på Wikipedia), er trendy i år. Solbriller med metallramme er ganske hot. Dette er solbriller som kan brukes av begge parter, da både han og hun kan gå med dem. Som med de fleste andre solbriller så har fargene også noe å si og her er utvalget stort.

Ulike farger

Noen solbriller er det vi kan kalle tidløse klassikere og til denne gruppen hører de transparente solbrillene (som disse). De er moderne år etter år og så bytter det litt på fargene til selve innfatningen. I år heller det litt mot det oransje. Dette har blitt en veldig populær farge, men også farger som sort, hvitt og amber er med på moten. Det som vi har sett så langt i år på all verdens catwalks er ulike nyanser av hvitt. Det kan være helhvitt eller en mer naturlig hvit. Det passer fint til en solbrun hud, men er noe mer kjedelig sammen med en vinterblek hud som mange av oss går rundt med før våren kommer.

Fordelen med den hvite fargen er at den passer godt til de fleste klær og du trenger derfor ikke bytte ut hele garderoben. Andre farger melder seg på og vil helt sikker bli kjempepopulære i tiden fremover.