3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Slik finner du de beste solbrillene

Solbriller er en must-have i alles garderobe. De er nesten alltid med i vesken, og kan fullføre et hvert antrekk. Noen nøyer seg med et enkelt, praktisk par med solbriller, mens andre vil ha flere i forskjellige farger størrelser og modeller. Uansett hva du er på utkikk etter, så finnes det garantert en solbrille som er perfekt til deg.

 

Betal for solbrillene

Avhengig av hvilket merke du ønsker å kjøpe solbriller fra, kan det være dyrt, spesielt om du ønsker å ha flere par. I noen tilfeller er også de dyrere brillene i bedre kvalitet, andre ganger er de kun dyre fordi det er et kjent merke. Noen sparer lenge for å få råd til et kult par med solbriller, enten fra å jobbe, selge ting man ikke trenger, eller investere i aksjer. Aksjehandel er en sidejobb for mange, der man har mulighet til å tjene gode penger dersom man gjør de rette valgene. Du kan lese mer om investering og kjøp av aksjer hos https://aksjeskole.com/ .

 

Derfor er solbriller viktig

Annet enn å både være kule og behagelige, er solbriller viktig for å skåne synet. Ordentlige briller i god kvalitet, har en teknologi i glasset som gjør de avstøtende for UV stråler fra solen. Det er disse som kan skade øynene dine. Du har kanskje prøvd å kikke direkte på solen selv, og merket hvor ubehagelig det er? Du kan til og med skade øynene dine når du er på skitur, og det sterke sollyset reflekterer i den hvite snøen, dette er det man kaller å bli solblind. Når du kjører bil er det spesielt viktig å ha et par briller tilgjengelig, slik at du ikke blir blendet av solen og utsetter deg for en trafikkulykke.

 

Solbriller til barn

Mange velger å investere i et par solbriller til barna sine, nettopp fordi de passer ekstra godt på de små øynene. For de helt små, kan det være lurt med et par briller som har en strikk rundt hodet. Dette gjør det enklere for dem å beholde de på under lek og moro. Er de litt større, kan man velge et par briller som har en stropp rundt nakken, disse holder brillene for dem, selv når de ikke blir brukt. Til barn finnes det solbriller i morsomme farger og med passende motiver.

 

Briller til voksne

Når det kommer til voksenbriller, finnes det uendelig med muligheter. Her er det rett og slett kun preferanse og prisklasse som setter stoppene. Rayban er kjent for å lage brillene med de mest klassiske formene. De kjente Pilot brillene og Wayfarer, er å finne i de aller fleste solbrillekolleksjoner. Trender kommer og går, og man ser ofte at de kommer tilbake etter noen tiår. I den siste tiden har de bittesmå brillene vært spesielt populære. Noen modeller av dem er så små at de så vidt kan dekke øynene, og er kanskje mer ment til pynt.

 

Til syvende og siste er det viktigste at du velger den brillen du synes er pen, som også passer på øynene dine.