3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Sånn utvikler du den personlige stilen din

Personlig stil er noe alle har, enten man føler at man har en stil eller ikke. For det å ikke velge noe spesielt, sier like mye om deg og stilen din, som hvis du har et veldig bevisst forhold til det du har på deg. Men hvordan går man frem for å finne den personlige stilen man ønsker hvis man har lyst til å gjøre litt mer innsats for at stilen skal reflektere hvem man er?

Det kan være mange grunner til at man ønsker å gjøre noe med stilen sin. Kanskje er man usikker på hva stilen man har egentlig er, eller ikke føler seg særlig vel i det som er trendy, men ikke vet helt hvordan man skal gå frem for å finne det som er ens personlige stil. Det samme gjelder egentlig alt som har med stil og estetikk å gjøre, der alt fra klær, solbriller, sko, smykker, hår, og ikke minst interiør spiller inn.

Noe av det aller viktigste man kan gjøre, er å la seg inspirere! Det å aktivt oppsøke inspirasjon er en av de aller beste måtene å finne ut av hva man liker og ikke minst hva man ikke liker, og det å være guidet av dette gjør faktisk at det er rimelig mye enklere å navigere, enn hvis man bare begynner fra null. For eksempel kan det i forhold til interiør være gøy å se på for eksempel https://interiørdesign.info og lage en liste over de tingene man liker aller best og aller dårligst.

Godt eksempel på å finne en personlig stil:

Finn den rette stilen for deg

Noe av det som er fint med å bruke inspirasjon som en måte å finne retning på, er at man ikke nødvendigvis blir så innmari påvirket av trender. For trender er noe som man kanskje føler at man burde følge eller like, og hvis man ikke liker det kan man blir forvirret i forhold til hva man skal velge i stedet for. Men det er mye viktigere å ha personlig stil, enn det er å følge trender. Faktisk burde man bruke trender mer løst, og velge elementer man liker og som passer inn i stilen man har.

Det å finne den man liker er noe man kan gjøre helt uten å egentlig tenke over hvordan man skal ende opp med å sette det sammen. Og alt i alt, handler det bare om å prøve seg frem. Å finne de tingene du liker, og prøve deg frem med å sette dem sammen. Det å for eksempel ha flere forskjellige par solbriller er fint, fordi ulike uttrykk krever ulike solbriller og det å kunne velge mellom flere uttrykk er en av de måtene man kan utfordre stilen din.

Som person har man mange forskjellige sider, og det å uttrykke alle disse sidene i stilen sin er absolutt mulig. For det er ingen som sier at du må velge en stil og holde deg til den. For når du utvikler deg, vil stilen din også gjøre det. Velg det du føler deg vel i, så kan det ikke gå galt!