3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Pilotbrillen – På alles neser

En gang i 1930 årene, den gangen flymaskiner ble sett på med ærefrykt, steg de så høyt på himmelen at pilotene om bord fikk problemer med det skarpe lyset. Solbriller på nesen ble en nødvendighet og på bestilling fra det amerikanske forsvar, ble pilotbrillen oppfunnet. Den lekre solbrillen i lettmetall og med dråpeformede glass er fremdeles en av de største klassikere du kan pynte opp ansiktet ditt med.

Våre mest populære pilot solbriller

Veien mot klassikerstatusen

Pilotbrillenes ferd mot klassikerstempelet, skjøt fart da en general steg i land etter andre verdenskrig. Han hadde nemlig pilotbriller på nesen og bildene av ham i all verdens aviser, førte til en skikkelig salgsopptur for solbrillene. Det er ingen tvil om at menn i uniform har vært gode frontfigurer for disse brillene. Og det er jo ikke bare gutta som kler disse kule klassikerne. Jentene har også en forkjærlighet for kult og tidløst tilbehør, som attpåtil beskytter øynene fra solens skadelige stråler.

På 80-tallet inntok pilotbrillene for alvor verdensscenen. Takket være en lukrativ kontrakt om produktplassering, ble de brukt i et utall filmer utover 80-tallet. Den mest kjente filmen var Top Gun med Tom Cruise i hovedrollen. Da filmen rullet over lerretene, økte salget av pilotbriller med noe oppimot 40%. Også i Norge var dette en medvirkende årsak til at solbriller ikke bare var noe du satte på nesen for å unngå å bli blendet av solen når du gikk på ski. Solbriller ble allemannseie og en del av antrekket og stilen din. Pilotbrillene var for de unge, kule og kjekke, og for alle som elsket den klassiske stilen.

Pilotbriller i rimelige modeller med stort fargeutvalg

Og elske pilotbrillen gjør vi fremdeles. Den er en solbrille som finnes med innfatning i mange farger. Stilen er den samme, med det dråpeformede glasset. Fargen på innfatningen kan du derimot variere i det uendelige. Her finnes alt fra klassisk svart og brunt, til blått, rødt, sommerlig turkis og modig oransje. Dermed er det enkelt å finne en variant som passer din hudtone, din stil og ditt ansikt. Samtidig får du den umiskjennelige, klassiske pilotstilen.

Det flotte med denne typen solbrille er at den passer alle, både menn og kvinner. Det store utvalget, lar deg velge og vrake blant farger. Bare pass deg så ikke kjæresten din, søsteren din eller noen andre stikker av med akkurat dine briller. Modellen gjør seg på flere enn ett fjes og kommer i flere farger som passer begge kjønn.

Trendy solbriller

Solbriller har kommet for å bli. Det er et trendy tilbehør året rundt. Skaffer du deg et par i en klassisk modell, har du en solbrille som passer ved alle anledninger. Du kan skifte farge og mønster etter årstidene, etter antrekket eller humøret. Kjøp rimelige modeller, så kan du heller ha flere eksemplarer. Hva med en turkis som lyser opp om sommeren og passer til strandlivet. Velger du brune innfatninger har du en tidløs modell, som gjør seg godt hele året. Kjøp solbriller som ikke bare beskytter øynene fra solskader, men som også fremmer en ungdommelig og trendy stil som passer alle aldre.