3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Les det med liten skrift – Viktig med briller

Det å bruke briller og legge merke til detaljer er veldig viktig. Vi vet ikke hvor mange mennesker som faktisk blir svindlet eller lurt på grunn av at de ikke bruker briller men vi tror det er mange. Det er nemlig slik at sofistiskerte svindlere gjerne gjemmer ting i liten skrift. Da kan man faktisk lure deg helt lovlig uten at det får følger for de som faktisk gjør ugjerningen.

Dette kan skje når du fyssisk signerer noe eller det kan skje når du er på internett. Det er utrolig viktig å lese alt i liten skrift. Hvis du ikke leser det i liten skrift så spiller det ingen rolle om du har lastet ned anti-virus til mac eller om du har lastet ned seneste versjonen av Norton. Det er nemlig slik at dette er ting man ikke kan beskytte seg selv mot. Hvis du signerer på et papir så er dette bindene, det nytter ikke å si at du glemte å ta på deg brillene. Det er ditt eget ansvar å ha briller når du signerer et viktig dokument.

De som lurer deg trenger ikke å være noen skumle eller sleskete selgere. Det kan være nære familiemedlemmer eller det kan faktisk være konen din. En kontrakt eller avtale er ekstremt viktig å lese igjennom før du signerer og med briller. Hvis du i dag er en unnasluntrer på å bruke briller så risikerer du å gå med store tap eller ennå verre du kan faktisk gå konkurs. Så derfor har vi laget noen tips til deg som er svaksynt og som ikke ønsker å bli lurt:

1. Skaff deg briller
2. Bruk brillene
3. Signer aldri pairer du aldri har lest
4. Hvis du er usikker på et dokument, få noen andre til å lese over det
5. Signer aldri en kontrakt som skal endres i etterkant
6. Aldri la noen signere for deg

Hva kan jeg gjøre hvis jeg angrer på en signatur?

Hvis du angrer på et signert dokument så bør du kontakte en advokat. En advokat kan ikke endre din signatur men de kan se om det er andre forhold i dokumentet som gjør at det ikke er gyldig. Hvis du hevder deg lurt så kan advokaten hjelpe deg med å bestride kontrakten og gjøre dette på den måten som er minst kostbar for deg.

Husk at advokater og jurister er svært kostbare, det er derfor ofte en langt bedre løsning å bruke briller. Hvis du ikke tror brillene kan redde deg så kan det være en god ide å få en advokat til å hjelpe deg med å lese igjennom en kontrakt før du signerer. Det koster deg en time men hvis du skal ut av en kontrakt så koster det deg gjerne mange flere timer.

Hvordan kan jeg få noen gode briller?

Solbriller.com selger ikke briller med styrke men vi kan hjelpe deg med solbriller. Hvis du skal ha vanlige briller så anbefaler vi deg å støtte din lokale optiker. Selv om de vet at du ser dårlig så lurer deg sjeldent. De kan hjelpe deg med å finne noen briller som gjør at du kan se både det i liten og stor skrift. Så setter vi selvfølgelig pris på om du bestiller et par solbriller fra oss. Vi har billige solbriller, men uten styrke…så husk å ikke signer noen kontrakt med de.