3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

De kuleste solbrillene til menn

Når våren har kommet og sommeren nærmer seg, er det på tide å sjekke om du trenger nye solbriller. Selv om solen ikke er så skarp enda, så trenger de ultrafiolette (UV) strålene gjennom uansett og kan skade synet ditt om du ikke bruker solbriller. Og når sommeren kommer og du ønsker å se bra ut på stranden, ved bassenget, på terrassen eller i byen, så gjelder det å ha de riktige solbrillene klare. I dag finnes det et stort utvalg av solbriller som passer til ulike ansiktsformer og hvert år kommer det nye stiler og farger. Noen av de kuleste solbriller du finner i år er klassikerne Wayfarer og pilotbriller.

Populære solbriller til herre

Wayfarer

Denne ikoniske modellen dukket opp i 1950 og tok verden med storm. Denne stilen, som Wayfarer står for, ble en revolusjonerende trend innen solbrillemoten og den dag i dag er de fortsatt svært trendy. En av de mest populære modellene er Wayfarer Mirror, en av de mest klassiske og tidløse solbrillene på markedet. Hos Solbriller.com finner du mange ulike typer av denne solbrillen, alle er nikkelfrie og du kan velge blant mange spennende farger. Den sølvfargede og hvite varianten er blant de som er på mote i 2017 og vil du være med på moten, så er det disse solbriller du bør kjøpe.

Pilotbriller

En annen ikonisk modell er den berømte pilot solbrillen, også kalt Aviator. Den ble lansert allerede i 1937 og ble egentlig designet til de amerikanske jagerpilotene. Det litt dråpeformede glasset, som samtidig dekker øynene veldig godt, er perfekte når du f.eks. skal kjøre bil og ikke vil bli blendet av sola. Solbrillen gir deg samtidig et svært maskulint image. En av de modellene du finner i nettbutikken til Solbriller.com er Aviator Sport. Dette er en stilig solbrille og den er svært populær i år som mange foregående år. De er produsert i et materiale som gjør at vekten er lav og dermed mer behagelige å ha på. Disse er selvsagt også nikkelfrie og CE-godkjente, slik at øynene dine blir beskyttet mot UV-stråling. Du kan velge blant mange varianter og farger, slik at det er enkelt å finne en solbrille som passer akkurat til deg.