3 solbriller for kr 249 - GRATIS FRAKT

Velg helt fritt i sortimentet, også ulike varianter, rabatten trekkes fra i kassen

Kule pilot solbriller

I nettbutikken til Solbriller.com finner du et stort utvalg av de berømte pilot solbrillene. Denne type solbriller har vært populære i mange år og er fortsatt en av de mest solgte solbrillemodeller på verdensplan. Pilot var faktisk en av de første solbriller som kom på markedet, opprinnelig produsert til de amerikanske jagerflypilotene. Den velkjente modellen med de store, dråpeformede glassene og den tynne innfatningen er designet som har gjort dem kjent og elsket av mange.

Kjøp kule pilotbriller her

Aviator modellen begynte sin popularitet den gangen general Douglas MacArthur landet på Filippinene. I tillegg til stram uniform hadde han flotte solbriller på nesen. Bildene ble vist i aviser verden over og da begynte det for alvor. Populariteten økte gjennom 1960- og 1970-tallet, spesielt etter at ikoner som Paul McCartney og Freddie Mercury brukte dem. På 1980-tallet var det særlig filmer som «Top Gun» og «Cobra» som hjalp solbrillene godt på vei og alene i 1986 økte salget med 40 % etter at filmene hadde vært på kino verden over. Med sitt tidløse design er det fortsatt en meget populær solbrille som brukes av vanlige folk som deg og meg samt mange kjendiser.

Ulike varianter av pilot solbriller

Det finnes ganske mange varianter av pilot solbrillene og en av de tøffeste er Pilot Silver Mirror. Her er det speilrefleks i glassene og selve innfatningen er smal og veier nesten ingenting. Som med alle solbriller hos Solbriller.com er de 100 % nikkelfrie og CE-godkjente, slik at du kan være trygg på at de holder solens UV-stråler ute. Denne varianten av Aviator modellen passer like godt til ham som til henne.

Aviator Sport (se en blå variant her) er en annen variant som passer perfekt til den sporty typen. Brillen er laget i retrostil med en litt kraftigere innfatning enn flere av de andre variantene. Ønsker du et sporty utseende eller liker du å trene ute i sola, så vil denne solbrillen gi deg et kult look. De er laget av et lett materiale og er derfor behagelige å ha på selv over lengre perioder. De fås i flere farger, men spesielt den hvite blir moderne i år.